Inici Destacats Iguana fa arribar la seva xarxa de fibra òptica a Òdena

Iguana fa arribar la seva xarxa de fibra òptica a Òdena

COMPARTIR

La fibra òptica de l’operador anoienc Iguana ja ha arribat a Òdena. Iguana ha desplegat la seva pròpia xarxa al nucli urbà, Raval d’Aguilera, Bosc Gran i Samuntà, a més de bona part de Les Casetes de Mussons. El desplegament de l’Espelt està previst abans de final d’any. Els Plans i el polígon del Pla de les Gavarreres, també del terme municipal d’Òdena ja compten amb fibra òptica d’Iguana des de l’any passat.

Els odenencs i odenenques ja poden gaudir d’una connexió a Internet de qualitat amb un servei de proximitat. Iguana ofereix als veïns i veïnes una connexió a Internet d’alta qualitat amb dues velocitats possibles: 100/10 i 1000/300 Mbps. A la connexió a Internet també s’hi pot afegir la telefonia fixa i les línies mòbils que convingui. La permanència per als paquets de serveis que inclouen fibra òptica és de només tres mesos.

La tramitació de les altes es pot fer a distància a través de la pàgina web www.iguana.cat, telefònicament al 93 803 55 09, per correu electrònic a contacte@iguana.cat o amb el servei de xat que té la pròpia pàgina web i que està disponible de dilluns a divendres de 8 a 20 hores. També es poden fer de manera presencial a la botiga que Iguana té a Igualada, concretament al carrer Santa Caterina, 32 i que està oberta de dilluns a dissabte de 10 a 13.30 hores i de 16.30 a 20.30 hores.

Més de 300 quilòmetres de fibra

L’operador de telecomunicacions Iguana ja ha superat els 300 quilòmetres de xarxa de fibra òptica pròpia desplegada a la comarca de l’Anoia i els 35.000 immobles coberts. En total Iguana ha desplegat més de 70 quilòmetres de xarxa troncal que permet fer arribar connexió d’Internet d’alta qualitat als diferents municipis des de les capçaleres que té l’operador distribuïdes al territori i més de de 230 quilòmetres de xarxa de distribució per fer arribar la fibra òptica a particulars i a empreses de la vintena de nuclis de població on hi té presència. Per poder dur a terme aquest desplegament, Iguana inverteix fortament al territori tot creant xarxes de telecomunicacions: només al 2019 l’empresa anoienca va invertir més de mig milió d’euros.

A dia d’avui, Iguana disposa de fibra òptica a una dotzena de municipis de la comarca de l’Anoia i a Mediona (Alt Penedès). Properament té previst fer arribar la seva pròpia xarxa de fibra òptica a Copons, La Beguda Alta, Orpí, Veciana, Carme, i Montserrat Parc i Sant Pau de la Guàrdia (El Bruc), entre d’altres.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*