Inici Destacats Iguana fa arribar la fibra òptica a la Torre de Claramunt

Iguana fa arribar la fibra òptica a la Torre de Claramunt

COMPARTIR

Iguana comença el 2019 continuant l’estesa de la seva pròpia xarxa de fibra òptica i està enllestint el desplegament de Vallbona d’Anoia on es començaran a tramitar les primeres altes a finals d’aquest mes de gener. Les persones i empreses que vulguin disposar de fibra òptica ja poden contactar amb Iguana i ja es podran programar les primeres altes.

D’altra banda, aquesta setmana han començat els treballs de desplegament de la xarxa de fibra òptica d’Iguana a La Torre de Claramunt, on fa algunes setmanes ja desplega la seva xarxa una altra empresa anoienca Tecnocolor TT. Les tasques d’estesa han començat per La Torre Baixa, La Torre Alta, Camaró, La Rata i el Xaró i, entre febrer i març, està previst arribar a Vilanova d’Espoia i a Les Pinedes d’Armengol. Iguana ofereix connexions a Internet d’alta qualitat amb un ample de banda de fins a 1000/300 Mbps, triplicant la velocitat que oferia fins ara.

Fibra òptica a set municipis més

Al llarg d’aquest any 2019, Iguana farà arribar la seva pròpia xarxa de fibra òptica a Capellades, Castellolí, Copons, Clariana i Cabrera d’Anoia, a més de la Torre de Claramunt i Vallbona d’Anoia.

Aquesta important inversió es fa amb fons propis d’Iguana que inverteix al territori i també amb una part de fons FEDER de la Unió Europea destinats a fer arribar connexió d’alta qualitat a indrets on hi ha greus dèficits de connectivitat a Internet.

Iguana és un operador de telecomunicacions amb seus a Igualada i a Masquefa que desplega la seva pròpia xarxa de fibra òptica i de radioenllaç i que ofereix serveis d’Internet, telefonia mòbil i telefonia fixa tant a empreses com a particulars.

FER UN COMENTARI

*