Inici Destacats Els igualadins Xavier Figueres i Jordi Martínez, candidats amb Carles Tusquets per...

Els igualadins Xavier Figueres i Jordi Martínez, candidats amb Carles Tusquets per presidir la Cambra de Comerç

COMPARTIR

Xavier Figueres i Jordi Martínez, els dos darrers presidents d’Igualada Comerç, han fet públic el seu suport a la candidatura de Carles Tusquets a presidir la Cambra de Comerç de Barcelona.

Tusquets és financer de llarga trajectòria, ara amb Trea Capital i com a president no executiu de Banca Mediolanum. Figueres i Martínez aspiren a ocupar amb la candidatura de Tusquets alguna de les 40 vocalies de la Cambra. Per a Xavier Figueres, propietari d’un celler, la candidatura de Tusquets suposa mantenir i reforçar el model del comerç català davant els reptes que té per davant derivats de la digitalització del sector.

Jordi Martínez, propietari des dues botigues d’electrodomèstics, considera que la Cambra de Comerç pot servir molt millor els interessos de la comarca de l’Anoia del que ho està fent actualment.

Un dels objectius del candidat a presidir la Cambra, Carles Tusquets, és fer que l’entitat deixi de ser una gran desconeguda entre molts empresaris de la demarcació. Per a l’Anoia, Tusquets es marca com a prioritat la reivindicació d’infraestructures.

Un total de 192 aspirants optaran a ocupar les 40 vocalíes del ple de la Cambra de Comerç de Barcelona, que s’elegiran amb votació electrònica entre el 2 i el 7 de maig i el 8 de maig de forma presencial.

Acte a Igualada de la candidatura impulsada per l’ANC

Per altra banda, l’Assemblea Nacional Catalana impulsa una altra de les candidatures a presidir la Cambra de Comerç de Barcelona. L’ANC organitza un acte sobre la candidatura el proper dimecres 17 d’abril a les 20,30 h. al Museu de la Pell d’ Igualada.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*