Inici Societat Els igualadins s’acomiaden de l’antic Hospital

Els igualadins s’acomiaden de l’antic Hospital

COMPARTIR

Les visites guiades a l’antic Hospital d’Igualada i al centre de simulació 4D Health han estat un dels grans èxits del programa de la Festa Major d’enguany. Les 400 places inicials per a les visites es van esgotar el mateix dilluns, i també es van cobrir ràpidament les noves places ofertes per a visites fins dissabte.

Els visitants han pogut tornar a entrar al vell hospital igualadí, tancat des de l’any 2007. Els espais buits d’activitat desapareixeran a finals d’any, quan l’edifici serà enderrocat per fer possible la construcció al mateix indret del Campus Universitari de la Salut. La visita inclou el centre de simulació 4D Health, un hospital simulat per facilitar l’aprenentatge pràctic d’estudiants i professionals de la salut. El 4D Health ocupa la part de l’antic hospital més propera al carrer Santa Joaquima de Vedruna. L’activitat va a càrrec de David Martínez, guia del Departament de Promoció Cultural.

L’interès dels igualadins per acomiadar-se de l’antic hospital ha fet que l’Ajuntament prepari noves visites a principis del mes d’octubre. Les inscripcions es poden fer a través del correu electrònic cultura@aj-igualada.net.

FER UN COMENTARI

*