Inici Destacats Els igualadins JoKB presenten ‘Mil Crits’, el seu nou single

Els igualadins JoKB presenten ‘Mil Crits’, el seu nou single

COMPARTIR

El grup de música igualadí JoKB ha presentat aquest dimecres el seu nou single, ‘Mil Crits’. És el primer material d’estudi que presenten després del seu primer àlbum “Camaleònic” , autoeditat el 2015. Es presenten amb un so més madur i treballat, però seguit la línia característica que els distingeix. El videoclip que ha estrenat la revista musical Enderrock, ja es pot trobar a les xarxes o al seu web.

La banda està formada per set joves d’entre 19 i 21 anys. Ells són Sílvia Farrés, Carles Pauné, Joan Vidal, Bernat Canals, Víctor Miguel, Adrià Tort i Raül Pendón.

El material ha estat enregistrat a l’estudi TapeTone Studio, a Terrassa, amb Jose González com a tècnic de so i mesclador. Han comptat amb la producció artística de Miguel Zamarripa i Yves Roussel n’ha procurat la masterització.

Sota el lema de #FestaCamaleònica van donar-se a conèixer l’any passat amb la ‘Gira Nits per Recordar’, oferint més d’una trentena de concerts per tot el territori català. Aquesta temporada l’engegaran a mitjans d’abril, però encara no en poden avançar dates. El directe seguirà en la línia del de la temporada anterior; enèrgic, potent i festiu; amb noves cançons pròpies i també algunes versions. Cal destacar que el tour d’enguany els portarà a visitar escenaris com el de l’Acampada Jove.

Tot el seu material es pot trobar als portals de distribució digital de música Spotify, Youtube, Deezer… i a la seva web i perfils a xarxes socials.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*