Inici Destacats Els igualadins JoKB estrenen tema amb la col·laboració d’escoles i corals de...

Els igualadins JoKB estrenen tema amb la col·laboració d’escoles i corals de la ciutat

COMPARTIR

Aquest dijous 25 de gener el grup de música igualadí JoKB ha presentat una nova cançó acompanyada pel seu videoclip, ‘El Nostre Amagatall’. Els igualadins han enregistrat aquesta cançó en col·laboració amb les AMPA’s de les escoles públiques igualadines, i la veu dels cantaires de les corals Gatzara i Verdums. La cançó ja es pot trobar al seu canal de YouTube, a les xarxes socials, o al web de la banda.

El tema reivindica la importància de l’escola pública i dels nens i nenes com a part imprescindible de la societat. “Volíem transmetre el què significa per a nosaltres l’escola, però des de l’òptica dels infants”, expliquen els igualadins. També remarquen que el procés de creació amb els infants era desconegut per ells: “l’experiència d’estar en contacte amb més de 40 nens i nenes i ensenyar-los la cançó ha estat un dels moments més bonics”.

La cançó es transformarà en la banda sonora del Carnestoltes d’Igualada d’enguany, ja que des de les AMPAs de les escoles públiques s’organitzarà una comparsa amb el grup com a convidat especial i la cançó com a pal de paller. Les associacions de mares i pares dels centres que hi participaran són: Dolors Martí, Ramon Castelltort, Gabriel Castellà, Emili Vallès i Garcia Fossas.

El material ha estat enregistrat a l’Escola de Música d’Igualada pels mateixos membres de la banda, i també han comptat amb Ronald Rosario com a tècnic de so i mesclador. Mario Patiño de l’Atlàntidas Studio n’ha procurat la masterització. El videoclip també ha estat produït i dirigit pels mateixos integrants de JoKB, així com la postproducció d’aquest.

Tot el seu material es pot trobar als portals de distribució digital de música Spotify, Youtube, Deezer… també al seu web www.jokb.cat i a les xarxes socials Instagram, Facebook i Twitter (@jokbmusica).

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*