Inici Destacats La igualadina Teresa Bernadas, campiona d’Europa d’hoquei patins amb el Voltregà

La portera igualadina Teresa Bernadas s’ha proclamat campiona d’Europa amb l’equip femení del CP Voltregà.

El conjunt de Sant Hipòlit es va imposar diumenge al Palau de Plegamans per 2 gols a 1 en la final de la competició continental. A més, ho va haver de fer a la pròrroga després que a la fi del temps reglamentari el resultat fos d’empat a 1. Als últims minuts del temps extra, el conjunt osonenc va marcar el 2 a 1, resultat que ja seria definitiu. Als darrers instants, el Palau Plegamans va col·locar 5 jugadores de pista per intentar forçar els penals, però Teresa Bernadas ho va impedir amb una brillant actuació.

Amb aquest triomf, el Voltregà femení suma la 6a Copa d’Europa de la seva història.