Inici Societat La igualadina Ramona Casanovas celebra 100 anys

La igualadina Ramona Casanovas celebra 100 anys

COMPARTIR

Ramona Casanovas Burrull, atesa a la Residència Pare Vilaseca d’Igualada i nascuda a la Pobla de Claramunt, va complir 100 anys d’edat el passat 29 de maig.

Per celebrar el centenari, ha rebut la visita del Gerent del Consorci Sociosanitari d’Igualada, Jordi Ferrer, i de la Directora Tècnica, Maria Àngels Riba, que li han traslladat la seva felicitació. L’acte s’ha dut ha terme a la Residència Pare Vilaseca, on viu actualment, i l’homenatjada ha estat acompanyada per la seva família, companys de residència i personal del centre.

L’espòs de la Ramona, en Pere Escudé Mabras, també va arribar a ser centenari i va celebrar els seus 100 anys el 15 de juliol de 2017 a la Residència Pare Vilaseca, on va viure els seus darrers anys.

S’ha obsequiat la Ramona amb un ram de flors i un conjunt de productes d’higiene personal, i se li ha entregat la medalla que la Generalitat de Catalunya concedeix als centenaris. També ho ha celebrat amb un pastís commemoratiu dels seus 100 anys i amb un tast de cava.

FER UN COMENTARI

*