Inici Destacats La igualadina Olga Jiménez publica ‘La jefa eres tú’

La igualadina Olga Jiménez publica ‘La jefa eres tú’

COMPARTIR

La igualadina Olga Jiménez Muntané és experta en vendes i lideratge, empresària i autora. Des de l’any 2002 ha liderat milers de dones al sector de la venda directa d’alta cosmètica, assolint les posicions més altes i els majors reconeixements. Ha estat convidada com a mentora a llocs com el Brasil, els Estats Units i arreu d’Europa. Ella creu en un concepte holístic de la dona de negocis per a qui el triomf professional sigui la clau per a una vida personal encara més exitosa. Al seu nou llibre “La jefa eres tú”, disponible en format e-book i paper, vol mostrar com aconseguir-ho.

Sobre el projecte d’escriure aquest llibre, Jiménez explica que “em vaig adonar que comptava amb gairebé vint anys d’experiència i un negoci d’èxit que durant la pandèmia havia crescut en comptes de decréixer. Va ser aleshores quan em vaig plantejar compartir el que havia après al llarg de la meva carrera en un llibre. L’objectiu del llibre, més personal i vocacional que comercial, era poder ajudar les dones d’àmbits fora del meu. Quan una dona descobreix les claus d’una sana productivitat basada en els valors, aprèn a treballar el mínim per guanyar el màxim i, d’aquesta manera, pot aconseguir les seves fites professionals i financeres mantenint l’equilibri familiar i personal. En definitiva, tal com deia una de les meves primeres lectores: el llibre em va ajudar a tenir l’absoluta certesa que podia tenir-ho tot i que l’èxit no ha de suposar necessàriament un sacrifici“.

Segons la seva autora, “La jefa eres tú” “és una guia per a líders, emprenedores, caps i dones que vulguin arribar a ser-ho. També és un llibre dirigit a tothom qui busqui un regal perquè les dones de la seva vida s’inspirin, s’estimin i se sentin capaces d’aconseguir qualsevol cosa”.

Jiménez afegeix que, malgrat que pugui semblar un llibre només per a dones, “els homes que l’han llegit han manifestat que el llibre els ha servit com a guia per a definir, arrencar i assolir qualsevol tipus de projecte. També és idoni per a qui vulgui descobrir el lideratge constructiu en femení”.

L’autora de “La jefa eres tú” apunta les principals pors de les dones a l’hora d’emprendre que el llibre pot ajudar a resoldre: “sovint inconscientment, moltes dones creuen que no es mereixen l’èxit. Se senten culpables quan pensen en si mateixes. Això fa que creguin que han de triar entre el temps o els diners, l’èxit personal o el professional, però aquesta renúncia les fa sentir incompletes. Per altra banda, moltes dones tenen por de les seves emocions i senten que els costa gestionar-les a l’hora de liderar i treballar amb persones. A més, la necessitat de ser acceptades fa que no s’atreveixin a somniar per por a l’èxit, que va lligat a les crítiques i, per contra, per por al fracàs, que va lligat al rebuig. Al llibre els demostro que poden assolir el triomf mantenint la seva integritat, valors i prioritats i els dono eines pràctiques per poder-ho aconseguir”.

Així doncs, es tracta d’un llibre d’empresa o un llibre d’autoajuda?. L’autora el defineix com “totes dues coses, es tracta d’una obra inspiradora, positiva, empoderadora i pràctica”.

El llibre conté 105 píndoles curtes repartides al llarg de dotze capítols i, segons Olga Jiménez, “es tracta d’un llibre per llegir i rellegir i per trobar-hi respostes i reflexions una vegada i una altra, però també tècniques fàcils d’implementar”.

Sobre el públic al que va dirigit, “La jefa eres tú” “el pot llegir qualsevol persona que senti la necessitat de construir un estil de vida a mida. Que vulgui sentir-se respectada, ser un referent per als altres i, alhora, tenir equilibri, flexibilitat horària i llibertat econòmica. I, per descomptat, qualsevol persona que vulgui que el seu èxit serveixi per aportar valor a la societat”.

El llibre està disponible en format e-book a Amazon i en format paper a Amazon, llibreria Aqualata, llibreria Cal Rabell i Llegim…? Llibreria.

Del 21 al 25 d’octubre l’e-book té una oferta especial de llançament a 0,99€. Totes aquelles persones que el comprin a Amazon i escriguin una ressenya abans del 25 de novembre rebran un quadern de notes LA JEFA ERES TÚ escrivint un correu a lajefaerestu@gmail.com amb la seva adreça postal.

El 19 de novembre a les 19h tindrà lloc la presentació oficial a la Biblioteca Central d’Igualada amb el suport de Llibreria Aqualata i la participació de tres dones que són grans referents. Hi haurà signatura de llibres i tots els assistents rebran regals exclusius. És molt important fer la reserva al mail b.igualada.c@diba.cat ja que les places són limitades.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*