Inici Atletisme La igualadina Níria Pascual, campiona de Catalunya en llançament de javelina

La igualadina Níria Pascual, campiona de Catalunya en llançament de javelina

COMPARTIR

El passat 14 de juliol, l’atleta igualadina del FC Barcelona, Níria Pascual, es va proclamar Campiona de Catalunya absolut en llançament de javelina; dominant tota la prova des-de l’inici i finalitzant amb una millor intent de 47,81 m.

Resultats que van permetre a la igualadina formar part de la Selecció Catalana absoluta per participar als Campionats d’Espanya per Federacions autonòmiques, conegut tradicionalment com el Torneig de Federacions, celebrats el passat 27 de juliol a Pamplona.

L’atleta Níria Pascual va aconseguir la quarta posició en la prova de javelina amb un llançament de 46,81 m. Aportant els seus punts per la Selecció Catalana, la qual va revalidar el títol estatal per federacions amb una amplia avantatge sobre els seus contrincants. La selecció de Madrid  va ser segona i la de Castella Lleó la tercera.

Amb aquests resultats cal seguir treballant pel següent objectiu de l’atleta, els Campionats d’Espanya absoluts que es celebraran el 31 d’agost a la ciutat de La Núcia (Alacant).

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*