Inici Destacats La igualadina Míriam València, presidenta de la Jove Cambra Internacional de Catalunya

La igualadina Míriam València, presidenta de la Jove Cambra Internacional de Catalunya

COMPARTIR

La igualadina Míriam València ha estat escollida Presidenta de la Jove Cambra Internacional de Catalunya per l’any 2018. València agafa el relleu pel proper any, de la també igualadina Xènia Castelltort, fet històric a la entitat en que mai dues persones de la mateixa organització local assoleixen el màxim càrrec a nivell nacional de manera consecutiva, fet que consolida la JCI Igualada com una de les organitzacions locals més fortes i de més prestigi de Catalunya.

Va ser en el marc del 49è Congrés Nacional de la Federació de Joves Cambres de Catalunya celebrat a Lleida durant els dies 6, 7 i 8 d’octubre, que Míriam València va ser escollida Presidenta de JCI Catalunya 2018.

La igualadina va presentar el seu programa, on va recalcar que seguiria en la línia de potenciar la gran tasca i impacte de JCI Catalunya a nivell internacional i més en els moments actuals, i treballaria amb tots els recursos disponibles en la expansió de la entitat en tots els àmbits. A més va posar sobre la taula el repte de la conciliació i el trencament del sostre de vidre de la mateixa entitat com prova real amb la seva persona, ja que ja JCI Catalunya mai s’ha trobat amb una presidenta nacional que fos mare. A més va dir que seguiria també en la línia de l’any passat de fomentar la formació de qualitat que proporciona la Jove Cambra des del seu institut de formació i del valor de ser membre de JCI, que fa millorar a nivell personal, i professionals a les persones que formen part d’aquesta l’entitat.

Finalment, després de les votacions, la candidatura va rebre el suport de les organitzacions locals, i tal i com marquen els estatuts València, prendrà possessió del càrrec el proper gener, en la propera Assemblea Nacional de Traspàs que es realitzarà Igualada.

Premis per a JCI Igualada

Al mateix congrés es van premiar persones i projectes de Jove Cambra a IGualada, com el millor programa de desenvolupament economic 2017, que va ser pel BizExperience, millor senador, Josep Plassa i una menció epecial pel programa Octubre solidari. Especial satisfacció i menció a l’ equip de debat del Pere Vives Vich que va guanyar el concurs de debat a Igualada i ha guanyat el concurs nacional. L’ equip del Pere Vives Vich va estar format per Marina Toledo, Alba Agullo i Oriol Almirón en una final molt discutida.

FER UN COMENTARI

*