Inici Destacats La igualadina Miriam València, nova presidenta de Jove Cambra a Catalunya

La igualadina Miriam València, nova presidenta de Jove Cambra a Catalunya

COMPARTIR

El passat dissabte 27 de gener, en el marc de l’Assemblea Nacional de Traspàs de les Joves Cambres de Catalunya celebrada a Igualada en el recinte de l’ Adoberia Bella, la igualadina Míriam València va iniciar el seu mandat com a Presidenta Nacional de la JCI Catalunya 2018.

Míriam València en el seu programa va remarcar que vol que aquest 2018 sigui un any per consolidar la JCI Catalunya com una entitat referent en la millora de les nostres ciutats i que sigui un vehicle per canalitzar les idees dels joves actius organitzant projectes de desenvolupament Social, Econòmic i Cultural. També va insistir en la importància de continuar sent forts a nivell Internacional on la entitat té un gran pes en les decisions de la assemblea mundial. El relleu el va agafar de la també Igualadina Xènia Castelltort Pedregosa, Presidenta 2017, que va fer un balanç molt positiu de les activitats i projectes de l’any 2017.

En la seva presentació, València va presentar els diversos projectes que es realitzaran durant l’any, com la presència en els esdeveniments Internacionals de l’entitat, com la propera reunió de Presidents Europeus a Zagreb, durant la segona setmana de febrer; el Congrés Mundial a Goa (Índia) entre d’altres. També, en el marc de l’assemblea, es van presentar diversos projectes per a potenciar els projectes locals, així com establir mecanismes per a que més joves inquiets s’apropin posant emfàsi en una política de recruitment per reforçar i ampliar la entitat.

L’ inici de l’Assemblea de Traspàs de Poders va comptar amb la presencia de l’alcalde d’Igualada, Marc Castells, que va dedicar unes paraules d’agraïment vers l’activitat que realitzen les Joves Cambres de Catalunya en relació als joves, a la comunitat i va remarcar el fet que la presidenta entrant i sortint fossin igualadines i dones al capdavent de llocs de responsabilitat. L’equip Junta Nacional que acompanyarà a la presidenta Míriam València està format per: Past Presidenta, Xènia Castellort – Secretaria General, Ariadna Farrés – Tresorer, Marc Rué– VP Formació, Ció Sensenrich – VP Internacional, Noelia Moliner –Patricia Garcia– Asessora Legal.

FER UN COMENTARI

*