Inici Destacats La igualadina Marina Salanova Oliva, millor esportista universitària en futbol femení

La igualadina Marina Salanova Oliva, millor esportista universitària en futbol femení

COMPARTIR

La igualadina Marina Salanova Oliva ha estat guardonada aquest dimarts com a Millor Esportista Universitària de la modalitat de futbol femení. Un premi lliurat pel Rector de la universitat a l’Edifici Històric de la Universitat de Barcelona.

La Marina, amb 24 anys acabats de fer, ha finalitzat enguany els estudis de Grau Universitari de Ciències de l’Activitat Física i l’Esport.

Ha estat jugant a futbol amb l’equip universitari durant els quatre anys; la Marina i l’equip de futbol de la Universitat de Barcelona han quedat dues vegades Campiones de Catalunya i han fet dues participacions al Campionat d’Espanya Universitari, en el qual van obtenir a Almeria la tercera posició. També va tenir la oportunitat de viatjar al Marroc la primavera de 2019 amb la Selecció Catalana Universitària per realitzar un amistós contra un equip de Chefchaouen i contribuir a fomentar el futbol femení arreu del país.

Actualment i des de fa tretze temporades (va començar amb només 11 anys), forma part del Club Futbol Igualada, que milita a Primera Divisió Nacional.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*