Inici Destacats La Junta Electoral dona a la igualadina Maria Senserrich un escó al...

La Junta Electoral dona a la igualadina Maria Senserrich un escó al Parlament després de la retirada de l’acta al president Quim Torra

COMPARTIR

La Junta Electoral Provincial de Barcelona ha atorgat a la igualadina Maria Senserrich l’escó al Parlament del president Quim Torra, després que aquest dilluns el secretari general de la cambra hagin ordenat la retirada de l’acta de diputat del president.

La JEP preveu lliurar la credencial a Senserrich, que era la següent de la llista de Junts per Catalunya després de Ferran Mascarell, durant aquest dilluns. El secretari general del Parlament ha argumentat que la situació de Torra ha canviat la darrera setmana després que el TS de no suspendre la decisió de la JEC de retirar-li l’escó, i la JEP es remet a aquesta ordre i als acords del 10 i 23 de gener.

Maria Senserrich és llicenciada en Administració i Direcció d’Empreses per la Universitat de Barcelona, i Postgrau de Direcció Campanyes Electorals.

Va començar a militar a Convergència Democràtica de Catalunya el 2001 i a la Joventut Nacionalista de Catalunya el 2003. La seva carrera política a les institucions es va iniciar l’any 2007 com a regidora de l’Ajuntament d’Igualada, en la primera candidatura de CiU liderada per Marc Castells, que va estar a l’oposició fins l’any 2011.

Abans, l’any 2010 és escollida com a diputada per CiU al Parlament de Catalunya, en una breu legisltura que acaba l’octubre de 2012. Senserrich tornar al Parlament el 2013, en substitució de Neus Munté. Després de les eleccions del 2015, Maria Senserrich continua al Parlament com a integrant de Junts x Sí fins l’octubre de 2017, quan l’aplicació del 155 dissol la cambra catalana. Senserrich va continuar vinculada a l’estructura del PDeCAT fins que el setembre de 2018 va anunciar que abandonava la primera línia de la política.

2 COMENTARIS

  1. La descomposició progressiva i constant de persones de nivell a la política catalana des de que el tal Mas Gavarró va ascendir, és total i absoluta. Fins i tot hi han de recórrer a aquesta nena que hi havia dimitit el 2018, suposo veient que la broma del “procés” li podia sortir cara. I aquests, després de tres anys sense pressupostos i només jugant a “bons i dolents” mentres els problemes de la gent no els importen gens, aquests havien de fer un país nou… Això s’hagués convertit en un desert

FER UN COMENTARI

*