Inici Destacats La igualadina Maria Senserrich, nova portaveu del PDeCAT

La igualadina Maria Senserrich, nova portaveu del PDeCAT

COMPARTIR

El PDeCAT incorpora la figura d’un portaveu, càrrec que no ha exisitit formalment des de la refundació de l’antiga Convergència. I serà la igualadina Maria Senserrich, exdiputada al Parlament i actual membre de l’executiva, la que desenvolupi aquesta funció.

El reforç en l’estructura i la imatge arriba en un moment en el que el PDeCAT busca reivindicar-se, especialment davant l’intent dels diputats de Junts per Catalunya de crear una nova marca.

Maria Senserrich, que ja s’ha estrenat com a portaveu malgrat no ser designada encara oficialment, ha estat diputada al Parlament entre el 2010 i el 2017, forma part de l’equip de direcció del partit des del passat mes de desembre com a responsable territorial. Nascuda a Igualada el 1980, és llicenciada en Administració i Direcció d’Empreses per la Universitat de Barcelona, ​​amb un postgrau de direcció de campanyes electorals. Va començar a militar al 2001 a CDC -on va tenir responsabilitats locals i comarcals- i el 2016 va passar al PDECat amb la creació del nou partit.

 

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*