Inici Destacats La igualadina Maria Díez “Peke” marca el seu gol número 500 a...

La igualadina Maria Díez “Peke” marca el seu gol número 500 a l’OK Liga

COMPARTIR
Foto: Xavi Garcia

L’hoquei femení igualadí continua engrandint la seva llegenda després que aquest cap de setmana Maria Díez “Peke” aconseguís el seu gol número 500 a OK Liga davant l’equip madrileny del CP Las Rozas. 117 d’aquests 500 gols els va aconseguir defensant els colors igualadins.

La jugadora del CP Manlleu formada a la base de l’Igualada Femení HCP suma enguany 18 gols, és la tercera màxima golejadora de la competició, i continua pulveritzant tots els registres golejadors. Maria Díez “Peke” va debutar amb l’Igualada Femení HCP, on va aconseguir els seus dos primers “pitxitxis”. A partir d’aquí va anar al Gijón, on va sumar-ne quatre més i posteriorment al seu actual club, el Club Patí Manlleu, on ha guanyat dos més.

Pel seu bagatge golejador María Díez “Peke” es pot considerar la millor golejadora de la història de l’hoquei català i espanyol i, possiblement una de les millors jugadores de tots els temps d’aquesta disciplina. La “Peke” suma 500 gols, mentre que la segona màxima golejadora, l’asturiana Tasha Lee, en du 344.

Cal remarcar que una altra jugadora igualadina com Raquel Bernadas es troba en el TOP10 de màximes golejadores de l’OK Liga. En concret ocupa la vuitena posició, amb 205 gols aconseguits, dels que 135 els va marcar amb la samarreta igualadina i és la màxima golejadora del club a la OK Liga.

FER UN COMENTARI

*