Inici Poliesportiu La igualadina Maite Sànchez, nou membre de la directiva de la Federació...

La igualadina Maite Sànchez, nou membre de la directiva de la Federació Catalana de Gimnàstica

COMPARTIR

El passat 12 de desembre, es va celebrar a les dependències de la Fed. Catalana de Gimnàstica a Barcelona, la renovació de la junta directiva per als quatre següents anys.

Sis són les disciplines que recullen els estatuts de la federació, entre els quals està reconeguda la Gimnàstica Estètica de Grup, i de la qual va ser proclamada Presidenta la igualadina Maite Sànchez i Benítez.

Sànchez porta com a entrenadora de gimnàstica rítmica pràcticament tota una vida, 27 anys exactament. Va iniciar-se en aquest món amb nou anys, com a gimnasta destacada de la seva escola: Les Escolàpies i en només dos anys com a gimnasta federada en modalitat obert, participant en Campionats de Catalunya. Cal dir que les competicions d’abans han canviat moltíssim vers les que veiem en l’actualitat.

Amb només 16 anys va començar a donar classes en dues escoles de la comarca i a dirigir grups de competició totalment al seu càrrec, amb grans resultats des de la primera temporada.

Quatre anys més tard va entrar a formar part del planter del llavors únic club a la comarca de l’Anoia l’Aula de Cultura Física. Fina avui ha crescut com a entrenadora en ell, actualment anomenat Igualada Club Gimnàstic Aula, i en el què ha aconseguit grans resultats tant en gimnàstica rítmica con en gimnàstica estètica. Avui forma part del club com a entrenadora, companya i mare.

Després d’una llarga trajectòria en el món de la gimnàstica que inclou la formació com a jutgessa, la Federació es fixa en ella per a conduir la gimnàstica estètica de grup a Catalunya.

Des de fa dues setmana, Sànchez és nou membre de la Junta Directiva de la Federació Catalana, Presidenta de la secció de Gimnàstica Estètica de Grup, Presidenta del comitè tècnic i Delegada Catalana a la Federació Espanyola.

FER UN COMENTARI

*