Inici Destacats La igualadina Lorena Llamas repeteix victòria a la Copa d’Espanya

La igualadina Lorena Llamas repeteix victòria a la Copa d’Espanya

COMPARTIR

La igualadina Lorena Llamas segueix reforçant-se com un dels puntuals del Movistar Team femení. La ciclista va aconseguir sota la pluja en el 1r Trofeu Bajo Andarax -segona màniga de la Copa d’Espanya de Fèmines Cofidis 2019, sobre 106 km d’exigent recorregut a la província d’Almeria- repetir l’èxit de fa només set dies a Eibar i afermar un lideratge en el certamen les classificacions elit (Llamas) i sub-23 (Paula Patiño) continuen en poder de les dones dirigides per Pablo Lastras.

Les telefòniques van jugar sempre a l’atac. Primer es van moure Patiño i Lourdes Oyarbide, en un tall de sis corredores neutralitzat pel pilot en la primera de les tres pujades, Els Millars (3a), i després, en el descens de les Parricas, la mateixa Oyarbide i una Llamas que va arribar al decisiu ascens a Serra Alhamilla (2a) amb dos minuts sobre el grup perseguidor. Lliurada la més rodadora Oyarbide per la seva companya, Llamas es va imposar en solitari mentre Mavi García -que va contenir enrere els atacs al costat de Eider Merino-superava la italiana D’Agostin (BDU) en la lluita per la 2ª posició.

En acabar la cursa, Llamas ha explicat que “ha estat una victòria de tot l’equip, ens hem organitzat molt bé. Lourdes ha arribat a la fuga i ha estat amb Paula al capdavant. És cert que en el primer port volíem que Mavi i Eider trenquessin el ritme del gran grup per intentar marxar, però només s’ha fet una petita selecció. De tota manera, hem seguit insistint. Després del descens hem fet una ‘crono de dos’ entre Lourdes i jo, la veritat que ella ha fet un gran treball. Manteníem un petit avantatge de 10 “amb el Biscaia però no ens hem rendit i no ens han arribat a assolir. És la meva segona victòria en el que va de temporada, em trobo molt bé de forma i intentaré aprofitar-la. A més, guanyar en un dia dur de vent i pluja dóna molta confiança “.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*