Inici Destacats La igualadina Lorena Llamas obre amb victòria la Copa d’Espanya de ciclisme

La igualadina Lorena Llamas obre amb victòria la Copa d’Espanya de ciclisme

COMPARTIR

La igualadina Lorena Llamas (Movistar Team) ha tingut aquest diumenge el seu just i merescut premi en el 2n GP Ciutat d’Eibar, arrencada de la Copa d’Espanya de Fèmines Cofidis 2019. La ciclista d’Igualada no va tenir oposició en una cursa de 78 km amb l’Alt de Sant Miquel (5 km al 4,7%) com a protagonista i el bloc dirigit per Pablo Lastras movent les seves cartes a la perfecció.

Lourdes Oyarbide, Alba Terol i Glòria Rodríguez van treballar amb habilitat des de la sortida per avivar el ritme al pilot amb continus atacs i, al mateix temps, controlar la carrera per arribar a una situació favorable a Etxabarri, on començava la pujada final. Amb Rodríguez -vencedora de la combativitat- uns metres per davant, Llamas va llançar un potent atac que li va permetre prendre el cap i obrir una diferència de fins a 40″ sobre un grup perseguidor de dotze integrants, en què rodaven Terol, Oyarbide i Paula Patiño.

Llamas explica que “La cursa ha resultat molt nerviosa al principi, amb molts atacs de tots els equips, però les meves companyes han controlat genial, procurant que jo fos ‘amagada’ de cara a l’últim port. Volíem llançar a Glòria una mica per davant, esperant que pogués agafar una mica de temps i començar ja Sant Miquel amb avantatge, però el pilot estava molt a sobre i m’ha tocat assumir la responsabilitat, com ja teníem previst. A partir d’aquí, he pogut treure un bon avantatge amb el atac, he pogut rematar … i Paula i Lourdes han arrodonit el dia (riu) “.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*