Inici Destacats La igualadina Irune Bernal fitxa per l’equip SCIM de motocross

La igualadina Irune Bernal fitxa per l’equip SCIM de motocross

COMPARTIR

La jove pilot promesa de motocross i igualadina Irune Bernal ha passat a formar part de l’equip SCIM de joves pilots que s’ha impulsat des de Manresa. SCIM està format per joves pilots de categoria masculina i femenina i, d’entrada participaciparà, al campionat de Catalunya i d’Espanya.

L’equip està encapçalat pel jove pilot promesa Iván Martínez, que està apadrinat per l’experimentat pilot Sergio Castro, que també está al capdavant de la nova botiga SCIM de Manresa, a l’avinguda dels Dolors i que ha estat la impulsora de la cració del nou equip.

Durant la festa de presentació els pilots han lluit el seu nou equipatge que s’ha creat per conjuntar tots els membres de l’equip.

El nou equip manresà està format per Irune Bernal (8 anys), Iker Valerio (12 anys), Ariadna Segura (15 anys), Grau Soler (8 anys), Unai Samper (11 anys), Unai Aguiló (13 anys), Martí Roc (9 anys), Guillem Gili (13 anys), Iván Polvillo, 12 anys i Dídac German, 9 anys, a més d’Iván Martínez (9 anys), que encapçala l’equip.

Ramón Martínez, juntament amb Sergio Castro, han ajudat a formar aquest equip.

La idea inicial era la d’impulsar la carrera esportiva d’Ivan Martínez i finalment s’ha acabat creant aquest conjunt de pilots amb l’interès “d’ajudar a joves promeses per a que puguin tenir una estructura al costat que els ajudi a poder participar en els campionats amb les millors condicions possibles”. Un dels objectius és que les joves promeses “puguin progresar dintre d’aquest esport”. Els impulsors també asseguren que estan fermament convençuts que “en el motocross la formació és imprescindible”.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*