Inici Poliesportiu La igualadina Alba Senar, campiona de Catalunya infantil d’handbol amb el seu...

La igualadina Alba Senar, campiona de Catalunya infantil d’handbol amb el seu equip

El passat cap de setmana l’OAR Gràcia Sabadell es va proclamar Campió de Catalunya Infantil Femení d’Handbol, equip al qual pertany la jugadora igualadina Alba Senar Tejedor, formada i provinent del Club Handbol Igualada.

L’OAR jugava a casa i a la semifinal es va imposar al Club Handbol Joventut Mataró per 27 a 20. El diumenge, a la gran final del TOP-4, les sabadellenques es van proclamar campiones de Catalunya en guanyar amb més facilitat de l’esperada a l’Handbol Sant Joan Despí per 26 a 19.

L’Alba és una de les jugadores amb més projecció de l’handbol català a la seva categoria. Ara haurà d’afrontar les fases estatals, amb opcions de fer un gran paper amb el seu equip.