Inici Destacats Un igualadí porta un equip xinès als propers Jocs Olímpics

Un igualadí porta un equip xinès als propers Jocs Olímpics

COMPARTIR

El preparador físic igualadí Carles Mínguez va fer les maletes el passat estiu per afrontar el seu major repte professional. Mínguez porta des del mes de juliol preparant un equip de gimnàstica rítmica femení amb l’encàrrec de portar-lo als Jocs Olímpics que es celebraran a Tòquio l’any vinent.

I dit i fet, el passat mes de setembre es van classificar per als Jocs Olímpics als mundials de gimnàstica rítmca que es van celebrar a Baku, a Azerbaijan. Les xineses es van situar en setè lloc en un campionat liderat per Rússia.

Llicenciat en INEFC, aquest jove igualadí tenia experiència a clubs de la ciutat i preparant centenars d’esportistes d’èlit. Carles Mínguez buscava fer un salt endavant en una carrera professional que ja l’ha portat a diferents països del món preparant equips de disciplines tan diverses com l’atletisme, el bàsquet o el volei. Això, explica, ja li havia aportat diferents punts de vista amb els que arribar sense por al gegant asiàtic. Amb tot, per aquesta etapa s’havia marcat com a repte aprendre nocions bàsiques de xinès, conscient de la importància d’una bona comunicació amb el seu equip.

FER UN COMENTARI

*