Inici Societat Igualada viurà al setembre el seu primer festival vegetarià

Igualada viurà al setembre el seu primer festival vegetarià

COMPARTIR

El proper 9 de setembre, a partir de les 18h de la tarda, Igualada acollirà Naturveg, el primer festival vegà i vegetarià d’Igualada, a l’Avinguda dels Països Catalans de les Comes. L’activitat, organitzada per l’Associació Nou Centre d’Igualada de Comerciants, Negocis i Entitats i amb el suport de l’Ajuntament d’Igualada i la Diputació de Barcelona; estarà emmarcada dins les activitats anuals que proposa Nou Centre a l’Àrea Nord d’Igualada i serà un festival de cultura i gastronomia veganes. Comptarà amb la presència de paradistes d’artesans, productors i restauradors, així com també de diversos ponents especialitzats, sempre dins la filosofia i cultura veganes i 100% vegetarianes. No hi faltaran les activitats per la mainada, tampoc la música i l’espectacle fins ben entrada la nit.

Per aquesta raó, des de l’organització volem convidar a tots els restauradors d’Igualada a incloure durant tot el dia una opció vegana o 100% vegetariana a la seva proposta habitual, o sigui, que no inclogui cap producte d’origen animal en la seva elaboració. S’oferirà assessorament i producte a tots aquells establiments que ho necessitin.

Tots els participants seran inclosos a la informació que arribarà a totes les llars igualadines, així com també en tota la publicitat a la premsa local i les xarxes socials. A més, qualsevol establiment, productor, entitat, artesà, etc. igualadí o de fora la comarca que, dins de les condicions i característiques del Festival Cultural Vegà, en el sentit més ampli, estigui interessat en posar un estand de forma gratuïta també ho podrà fer.

Podeu adherir-vos a la iniciativa o demanar més informació al telèfon 662 15 97 10, a l’adreça naturvegfestival@gmail.com o bé contactant a través de la web noucentreigualada.cat.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*