Inici Destacats Igualada viurà dissabte la seva vuitena Nit de Shopping

Igualada viurà dissabte la seva vuitena Nit de Shopping

COMPARTIR

Per vuitena vegada, el proper dissabte desenes de comerços, restaurants i serveis prendran part activa a Igualada Nit de Shopping, una promoció que converteix la ciutat en una capital comercial per un dia. En un ambient festiu, les botigues ompliran d’activitat carrers i places de la ciutat.

Igualada Nit de Shopping consisteix en l’obertura voluntària dels establiments comercials de manera excepcional fins a les 12 de la nit, també amb accions i activitats promocionals de les botigues davant dels mateixos establiments comercials, amb l’objectiu de crear afluència de públic i animar les vendes. Cadascun dels comerços participants farà ofertes, descomptes i preus especials només per aquell dia, encara que hi haurà un denominador comú. És la “Ciutat 10”, que simbolicament indicarà el descompte mínim de 10%, o preus de 10 € en productes i serveis. La Nit de Shopping es va iniciar coincidint amb la cursa Igualada Urban Running Night Show, després es va fer coincidint amb la fira multisectorial FirAnoia i finalment s’havia celebrat en solitari. En aquesta ocasió, la cita coincideix novament amb FirAnoia, per tal que el comerç de la ciutat aprofiti l’afluència de gent que visita la fira.

A més de l’obertura dels establiments, Igualada Comerç realitzarà l’ambientació de les principals zones comercials i organitzarà activitats de dinamització i animació pel centre de la ciutat.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*