Inici Hoquei Igualada viu la gran festa de l’hoquei en línia català

Igualada viu la gran festa de l’hoquei en línia català

[Img #7936]Diferents esdeveniments es van donar cita a Les Comes: tecnificació per les categories inferiors i la copa Federació en categoria sènior, masculí i femení.

Totes les activitats paral•leles a la copa es van jugar al pavelló polivalent de les comes que va tenir una gran afluència de jugadors de categories inferiors i dels seus pares que van aprofitar per anar en acabar l’activitat a visitar les botigues del Rec.07.

Al pavelló d’hoquei es va disputar la copa que va ser molt especial per als jugadors igualadins, que després d’una temporada gris, van veure a la copa la oportunitat de reivindicar-se i lluir les seves habilitats.

Jugadors sèniors de l’Igualada

Porter: Miquel Rabell i Jordi Marimon.
Jugadors de camp: Xavi Àlvarez, Jaume Doncel (C), Nil Doménech, Samuel Ferrera, David López, Toni Marcet, Albert Muntadas, Hector Rodríguez, Marc Torrents i Marc Valls.

El primer partit de quarts, ens va enfrontar amb un vell conegut, els nostres amics de Premià amb els que hem tingut grans tardes i vespres de bon hoquei i aquest partit no va decebre a ningú.

Igualada H.L. 7  Vs.  C.H.L. Premià  5

A priori aquest havia de ser un partit molt igualat, ja que el Premià disposa d’una plantilla de gran qualitat, militant a la lliga Or espanyola on ha fet una bona actuació.

Els igualadins van plantejar el partit a jugar-lo a un alt ritme, el fet de jugar a casa i amb el nostre públic es un jugador més i es va notar, animant en tot moment als seus jugadors.
Els primers minuts van ser de tempteig amb unes bones intervencions de la defensa i dels porters fins que els igualadins van trobar la porteria, i a més va ser pel rooki, el jugador més jove en Marc Torrents que rep una assistència d’en Marc Valls, aquest va ser el punt d’inflexió que va catapultar el partit.

Per un costat els igualadins que s’avançaven en el marcador, per l’altre els jugadors del Premià que no volien posar-se per darrera en el marcador i van pressionar i molt la porteria igualadina i dos minuts més tard aconseguien empatar 1-1.

Les posicions estan de nou molt igualades i son els jugadors del maresme els que s’avancen en el marcador amb una jugada de contraatac, quan els igualadins quasi estaven cantant el gol, un jugador en defensa passa al davant el puck i el davanter del premià es troba sol davant del Miquel i el 1-2 puja al marcador.

Tots dos equips estan lluitant molt amb un gran ritme de joc i això beneficia als interessos igualadins que amb aquest ritme trenquen la defensa del Premià i empaten a 2 amb una jugada personal d’en Toni Marcet.

El joc continua a un gran ritme i els igualadins de nou s’avancen amb una jugada personal d’en Nil que tira a porta i fa impossible l’aturada. 3-2

Els igualadins es van posar per davant en el marcador i ja no el deixarien, amb jugades molt boniques el capità en Jaume va finalitzar dos jugades, una d’en Xavi i altra d’en Nil que va fer que marxessin vestidor amb un bon coixí, amb un 5-2 que deixava un bon marge per possibles errades.

A la represa passa com altres vegades, estem relaxats, com si la feina estès feta i dues errades consecutives ens deixen en inferioritat, els jugadors del maresme aprofiten per retallar la diferència amb dos gols en superioritat i més tard un de jugada, han passat quatre minuts i la renda de gols s’ha anat en orris. 5-5

Amb aquest marcador els igualadins ja tenen tots els seus efectius i amb ganes de mossegar, no volem perdre aquest partit i es treu el geni, en Samuel recupera un rebot i aconsegueix marcar davant dels atònits jugadors visitants que veuen com de nou ens posem per davant, arriben moments en els quals els dos equips es juguen a l’atac i filen molt prim per aconseguir marcar, però les defenses treballen molt i no hi ha manera de passar i tirar en condicions de marcar gol, quan a dos minuts del final es trenca la incertesa amb una magnífica jugada d’en Samuel que finalitza en Jaume i aconseguim el 7-5 en el marcador, els jugadors igualadins es dediquen a controlar el puck fins que es fa impossible la remuntada, s’ha fet un gran pas, hem aconseguit arribar a semifinals de la copa, davant d’un gran rival.

Semifinals

Igualada H.L.  6  Vs  H.C.R. Cent patins B  3

A la lliga no va poder ser i van perdre per la mínima, però a la copa van donar el tomb a la truita, els igualadins venien de guanyar al potent premià al migdia l’enfrontament amb el Rubí B, un equip de característiques similars als igualadins, que ara a la copa volien prendre la revenja.
Comença el partit amb l’emoció de tenir molt de públic animant als nostres jugadors, que veuen un al•licient extra per donar el millor d’ells mateixos.  Els jugadors van a bon ritme i ens anem temptejant, quan una errada en defensa propicià un contracop que fa que en miquel no pugui fer res per aturar el puck i el 0-1 puja al marcador, no hi han nervis, resta tot el partit i hem d’evitar aquestes errades, els igualadins estan arribant amb molt de perill a la porteria vallesana i a la meitat del partit, igualem el marcador, amb un gol d’en Nil, espectacular. 1-1
Els igualadins estan molt animats i amb jugades trenades pressionen la defensa vallesana que veu com dos minuts més tard de nou en Nil, aprofita un rebot i marca per sobre de les guardes del porter que tot i estirar-se no pot aturar el puck, 2-1, estem jugant molt be i els igualadins prenen un respir, però quan baixes una mica, el Rubí de jugada personal de contraatac, ens aconsegueix empatar 2-2. Tot continua igual, els igualadins amb un ritme molt alt de joc i els vallesans sortint al contraatac que els igualadins van defensant fins que arriba una jugada a dos minuts del final i ens aconsegueixen marcar gol 2-3 amb que finalitza la primera part.
El joc igualadí ha esta molt bo, però no han entrat els tirs, el seu porter ha estat molt encertat, però continuarem treballant per batre’l.

A la represa tot igual, domini igualadí i sortida al contracop del Rubí, i quan portem cinc minuts de joc d’alta qualitat, arriba la jugada de l’empat igualadí, i es que es veia venir, en una jugada de superioritat en Toni assisteix en Jaume que remata a porteria 3-3.

Els igualadins no baixen el ritme i no es relaxen, continuen amb el ritme alt i amb passades molt bones, en una d’aquestes en Toni Marcet s’escapa i de xut creuat marca el 4-3.  El ritme continua els igualadins veuen com tenen més possibilitats que el Rubí que nerviosos van cometent faltes fins que arriba el gol d’en Xavi en jugada personal i el 5-3 puja al marcador, el Rubí perd els nervis i les faltes estan a l’ordre del dia, disposem d’una superioritat i anem llimant les defenses vallesanes, i de nou en Xavi aconsegueix superar el seu porter a tres minuts del final  6-3, arriba la complerta tranquil•litat a les files igualadines i els vallesans que ja no tenen cap alternativa amb el joc de control que fan els igualadins, arribant així al final del partit, 6-3 i a la gran final, aquesta vegada contra el subcampió de la lliga elit espanyola, un dels millors equips d’Europa, amb grans estrelles a les seves files.

Final

H.C.R. Cent Patins  13  Vs.  Igualada H.L.  5

Magnífic partit el jugat a la final, amb una baixa important com es en Samuel, treballant en aquest horari.

El partit va començar amb un ritme poc vist a les comes, els jugadors igualadins anaven ràpids, però els vallesans volaven quan posaven el turbo i va passar sovint… però van ser els igualadins els que van marcar primer sorprenent als vallesans, en Jaume de jugada individual marxa en velocitat i ens posen per davant 0-1 uff quina gran sorpresa, a la lliga no vam poder aconseguir marcar cap gol. Però la reacció no triga gaire i abans de 30 segons ja havien igualat el marcador 1-1.

El joc esta vibrant, molt ràpid, com poques vegades s’ha vist a igualada i els igualadins estan jugant una final de somni amb un adversari de la màxima qualitat, quan de nou una paret entre dos jugadors propicia passar la defensa igualadina i el seu americà ens marca el segon gol 2-1, estem veien hoquei de la màxima qualitat, els igualadins volen a la pista igualadina quan els més joves es treuen una jugada, en Marc Torrents marxa i assisteix en Albert Muntadas que marca el segon igualadí 2-2, els igualadins estan jugant molt bé i planten cara als jugadors vallesans, que es prenen aquest resultat com una afronta, i quan canvien la línia ens marquen dos gols en trenta segons, si no anem al límit, ens mengen, i es que la qualitat d’aquest jugadors es sobradament contrastada i la igualada era un miratge, les jugades son espectaculars i els gols van caient del costat del Rubí fins arribar als 9 gols, i a quinze segons del final en Toni Marcet aconsegueix marcar, i a cada gol, el pavelló de les comes vol caure dels crits dels apassionats espectadors que donen suport 9-3.

A la represa els jugadors vallesans han baixat el seu ritme, el coixí de gols i el fet de saber-se superiors en qualitat tècnica fa que modulin molt be les seves forces i fan sortides amb jugades molt bones, però davant els igualadins juguen el seu partit de somni i ho volen gaudir, han sortit a passar-ho be, a gaudir del bon joc, sembla mentida la velocitat del joc i les poques faltes que hi han, el joc es molt net i el públic gaudeix d’un magnífic espectacle, a la que els igualadins es sumen amb una jugada d’un David López, que en Xavi aconsegueix finalitzar després que en David li fes la via lliure.

El Rubí reacciona i marquen dos gols en pocs minuts i els igualadins que s’agraden van trenant jugades i de nou aconsegueixen marcar, ara es l’Hèctor, amb una gran assistència d’en Nil. 13-5

Al final un gran marcador pels igualadins que han fet una final molt bonica i lo més important, han aconseguit marcar cinc gols a un dels millors equips d’Europa.

El lliurament de premis posterior va ser molt emotiu, ja que els igualadins han aconseguit una gran fita, arribar a la gran final, eliminant a grans equips i donant un gran espectacle, la propera temporada serà molt bonica, ja que a part de disputar la lliga Catalana jugarà la lliga plata espanyola, on esperem fer un gran paper.

Felicitats Igualada H.L. pel gran resultat a la copa.