Inici Destacats Igualada viu una nova Urban Running multitudinària

Igualada viu una nova Urban Running multitudinària

COMPARTIR

Fotos: Marc Sixto

Milers de persones surten al carrer per gaudir de la festa de l’esport, el running i el comerç. Més de 1000 participants a la suma de totes les activitats de la 13a edició de la Igualada Urban Running celebrada dissabte.

L’esdeveniment va transformar els carrers d’Igualada en un vibrant circuit urbà, permetent als participants gaudir d’un recorregut que va abastar els llocs més emblemàtics de la ciutat. Amb distàncies i activitats per a tots els nivells. L’Igualada Urban Running va oferir una oportunitat perquè corredores de totes les edats i habilitats poguessin participar i gaudir de l’esport.

La jornada ha començat a les 11 h amb una zumba solidària. Amb la participació de més de 200 persones, la sessió de Zumba, dirigida per instructores locals, va oferir una barreja de ritmes llatins i exercicis cardiovasculars que van escalfar els participants per a totes les activitats que porta el dia.

A la tarda es va realitzar la sortida de cotxets, una divertida activitat per a mares i pares, promovent la inclusió familiar a l’esdeveniment.

Tot seguit, es va realitzar la gran festa infantil de KIDS & US, que és l’inici de les curses infantils també patrocinat per KIDS & US.

Més tard a les 18:30h més de 500 persones van fer la caminada solidària. Una caminada de 3,5km inckusiva, lúdica i festiva pel centre de la ciutat a benefici de l’associació contra el càncer.

Finalment, la jornada va concloure amb una cursa de 5k pel centre de la ciutat. Albert Solé va ser el guanyador de la 5km, l’acompanyarien al podi Daniel Baraldés i Quim Vich; en categoria femenina, Francina Gonzalez s’adjudicaria la primera posició, seguida de Laia Alonso i Cristina Bru.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*