Inici Futbol Igualada va acollir la final europea del Cruyff Court

Igualada va acollir la final europea del Cruyff Court

COMPARTIR

[Img #8095]El passat diumenge 16 de juny es va celebrar la Final Europea del Torneig Cruyff Courts 6vs6 organitzat per la Fundació Cruyff al camp del Xipreret a Igualada.

Es va comptar amb la presència de les seleccions holandesa, danesa, anglesa i catalana. Cada selecció participava amb un equip masculí i un equip femení. En la selecció catalana havia representació anoienca, amb la participació de jugadors/es de les Escolàpies i de l’Apiària entre altres jugadors/es del nostre país.

A les 8h del matí es va fer la cerimònia inaugural amb els himnes nacionals de cada país i amb les signatures dels jugadors/es sobre la bandera del Respecte.

A les 8:30h començaven els partits que es van disputar fins a les 11:30h del migdia. Els partits van estar molt disputats i casualment la classificació va ser la mateixa en categoria masculina i femenina: campió Dinamarca, finalista Holanda, tercera Anglaterra i en quarta posició Catalunya.

Durant tot el matí es va comptar amb el voluntariat d’un grup de joves de la Bossa de Monitors/es que van estar animant en tot moment en els diferents partits disputats. Per altra banda agrair també la presència dels nens i nenes més petits (P5) que van desfilar juntament amb les seleccions finalistes abans de començar les respectives finals. Des de l’organització, agreixen a les escoles i als seus coordinadors/es l’ajuda desinteressada que ens van oferir en aquest campionat: Garcia Fossas, Gabriel Castellà, Emili Vallès i Escolàpies.

Es va comptar amb la presència d’en Johan Cruyff a partir de mig matí el qual no va parar de signar autògrafs i fer-se fotografies amb tothom que ho desitjava. Amb declaracions al final del campionat destacava la gran quantitat de nens i nenes que han pogut participar en aquest campionat no només a Europa sinó a la resta de continents i que en un futur no molt llunyà es vol organitzar el Mundial del Cruyff Courts 6vs6.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*