Inici El diari de la paqui Igualada? Una merda!

Igualada? Una merda!

COMPARTIR

Si heu passejat aquestes últimes setmanes pels carrers d’Igualada haureu vist, amb tota probabilitat, alguna de les moltes merdes de gos que n’embruten les voreres. O potser n’heu sentit la pudor, que no és poca. Això si heu estat de sort i no n’heu aixafat cap! S’ha abaixat la guàrdia, en aquest sentit? La permissivitat (o la manca de sancions als infractors) s’ha traduït en un augment de la deixadesa? No recordo haver-ne vist tantes en tota la meva vida! Hi ha zones que són veritables polvorins.

Mentre escric aquestes línies cau un xàfec que netejarà temporalment els carrers, sí, però que malauradament no solucionarà el problema. I a banda de més civisme per part dels propietaris dels animals, el que necessitem és eradicar aquestes males pràctiques. Es prendran mesures al respecte? Perquè si no és a base de multes, la gent no es dignarà a recollir els excrements del seu gos, oi?

COMPARTIR

13 COMENTARIS

 1. De igual manera los que vivimos en Igualada estamos acostumbrados a ver coches aparcados encima de las aceras o de encontrarnos sabados y domingos por las mañanas botellas y vasos de cristal rotos por las calles.Pero parece que eso no importa y que ahora se ha puesto de moda meterse con lo que hacen los perros por que “vende”Que sí ,que algunos propietarios no recogen pero la mejor manera no es escribiendo sobre ello y haciendolo viral,ni multandoLa solucion para arreglar problemas no puedepasar siempre por poner multas .Es necesario campañas de concienciacion por ejemplo en escuelas.

  • Molt be! Estic totalment d’acord.Les persones cíviques mai deixem les caques dels gossos.
   En el meu barri 7 camins, ha millorat moltíssim.

 2. Igual que está lleno de chicles pegados en el suelo, panfletos publicitarios, polución, polvo de obras, cenizas de cigarrillos y colillas, envoltorios de chucherias, mierdas de paloma (¿De quien son las palomas?).

  Yo recojo sistematicamente las mías y veo pocas en las zonas que yo paseo. Prefiero la mierda de mi perro (natural) que cualquiera de vuestras mierdas artificiales. “El bosque es de todos, quema tu parte”

 3. Com a propietaria de gos que recullo les meves merdes, estic totalment d’acord amb Carlos V, preferixo les merdes del meu gos que altres porqueries que hi han pels carrera de Igualada !! I ademas añadiria los escupitajos de algunos cerdos!! Prefiero mil veces la caca de mi perro!!

 4. I de pintades, cartells, papers en les façanes, fanals, senyals…sinò mireu que maco està el nostre Ajuentament d’Igualada o ja no es nostre que només es del que manen?

 5. Totalmente de acuerdo, esta lleno de cacas de perros, olor desagradable y hay que cami.ar con mucho cuidado e indicarle a los niños.
  También un problema lo de las botellas rotas y mugre en general que dejan los chavales en la noche.
  Yo di creo necesario multar a los dueños de perros que no levantan las cacas, como a los chavales incivicos con trabajos sociales.
  Y a los conductores de vehículos ya se los multa.
  Saludos

 6. Llevo aquí diez años, vine de otra comunidad autónoma, y me duele decirlo, pero es una ciudad muy sucia. Hay gente incívica, pero la limpieza brilla por su ausencia, gobierne quien gobierne. Vivo en la zona antigua y estoy harta de ver palomas muertas y ratas. Por no hablar del olor del alcantarillado. I acaso es normal que cuando por fin llueve se formen auténticos ríos? Pero nadie hace nada. Eso sí, la contribución bien cara que la cobran.

 7. Quan vaig passeig amb el gos tambe trepitjo “caca” d’altres gossosi em molesta. Tot i que nosaltres sempre recollim. He de dir que els carrers estan molt bruts, ampolles, vidres etc i no nomes aixo si es mira be els parcs, gespa, parterres tenen desde bosses de patates a llaunes … I com ha comentat un altre persona:cotxes al mig aceres, aparcats a espai motos, etc. Crec que el probleme es falta d’educacio civica. Que desgraciadament sino es multa no funciona.

 8. No és un tema de fa setmanes, és de fa anys.
  La zona del mirasol, avinguda caresmar i soledat, plè de merdes. El parc de l’antiga bàscula o el parc dels antics maristes, plè de merdes.
  Jo faig referència a aquests, ja que són als que més anem, però imagino que n’hi ha més en la mateixa situació.
  Fa anys que no es fan campanyes de concienciació/multes…
  He vist amb els meus propis ulls , uns homes dir-li al amo d’un gos que fes el favor de recollir la caca que acavaba de fer, i l’amo amb una bona cara dura, va dir que ho deixava allà.
  Fot pena. I la netega brilla x la seva absència, clar està quan et topes amb la mateixa tifa, durant dies.

 9. I els que cobren dels nostres impostos, aquells que van sortir elegits per fer la feina, un cop instal.lats als seus sillons els importa ben poc que la ciutat estigui neta o bruta, ells a cobrar i el noiet que fa d’alcalde a grimpar llocs per acumular mes salaris…i sobretot ser el primer en les fotos i en fer soroll als carrers i fer servir l’ajuntament, que representa a tots els igualadins, en una cartellera partidista embrutada per una pancarta demecial al balcó que representa un abús de poder imperdonable…pero quan es giri la truita potser s’amagarà en el maleter d’un cotxe com el seu idol… Vergonya que hagim d’aguantar aquest personal.

FER UN COMENTARI

*