Inici Destacats Igualada Turisme publica “L’abraçada d’Igualada” per promoure la ciutat

Igualada Turisme publica “L’abraçada d’Igualada” per promoure la ciutat

COMPARTIR

La regidoria de Dinamització econòmica de l’Ajuntament d’Igualada ha publicat un vídeo per potenciar el turisme a través dels actius que té la ciutat. En la peça audiovisual, apareixen molts veïns i veïnes del municipi. Aquesta proximitat és un dels valors més identitaris i rellevants del film, ja que és la forma de projectar l’estima igualadina als futurs visitants de la ciutat. És sobre aquesta idea que se sustenta el lema “L’abraçada d’Igualada”.

A través de ciutadans de totes les edats es mostren els indrets més icònics de la ciutat, s’endinsa en l’essència de les festes i tradicions, ens embolcalla de la seva cultura i fins i tot permet tastar els productes locals. Uns protagonistes que transmeten amor per tots aquests detalls i ofereixen a l’espectador l’abraçada d’Igualada. Tal i com ha indicat l’alcalde Marc Castells “amb aquest vídeo busquem que els igualadins i igualadines ens estimem encara més la nostra ciutat, perquè som els millors prescriptors que hi pot haver”.

Un altre dels pilars del vídeo és les arrels de la creació d’Igualada, un encreuament de camins al mig de Catalunya, “una creu al mig del mapa”, uns encreuaments que avui encara són vigents i que al llarg de la història han generat una riquesa cultural i patrimonial única. Un exemple que es reflecteix en el film és el pas de pelegrins per la ciutat i que enguany agafa especial rellevància per la celebració de 500è aniversari del pas de Sant Ignasi per Igualada.

Aquest projecte audiovisual ha estat creat per un grup de joves íntegrament igualadins, amb Maure Bisbal a la direcció i Ariadna Monleón a la producció, i amb la participació d’un gran nombre de persones i organitzacions que n’han pres part voluntàriament. El film ha estat realitzat dins del projecte de l’alberg de pelegrins de Cal Maco, finançat pel Programa Operatiu FEDER Catalunya 2014-2020, la Diputació de Barcelona i el propi Ajuntament d’Igualada.

El passat 19 de juliol “L’abraçada d’Igualada” va ser estrenat al cinema de l’Ateneu Igualadí, en un acte de presentació oficial a representants polítics i socials de la ciutat, i molt especialment a tots els actors i altres voluntaris que han fet possible aquest vídeo.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*