Inici Destacats Igualada tria dissabte el seu millor intèpret musical jove

Igualada tria dissabte el seu millor intèpret musical jove

COMPARTIR

Per tretzè any consecutiu, el departament de Joventut de l’Ajuntament d’Igualada organitza el Certamen de Música Jove, que es realitzarà el proper dissabte, 30 de juny, a partir de les 21:30h a la Plaça de Catalunya, davant les cotxeres dels Moixiganguers d’Igualada.

Per tal d’apropar-lo al màxim nombre possible de públic jove i tal com es va fer l’any passat, enguany s’ha donat continuïtat a la tendència de celebrar-lo l’exterior i al centre de la ciutat. D’altra banda, per tal de promoure el certamen i els seus participants, s’ha difós l’esdeveniment a través de diferents mitjans locals de comunicació, que n’han publicat entrevistes i han difós la seva música i diverses fotografies.

Enguany hi actuaran vuit propostes, cinc en la categoria de Solista –que aquest 2018 inclou també les propostes dels DJs– i tres en la categoria de Grups de Música. Són, concretament, Ganso, Bosca, Adrix, The Simps Sons, Marta Bossa, Xillona, Herddeath i Marina Freixas.

El premi de la categoria de Solista és de 400 euros i el premi per al millor grup musical serà de 800 euros. A més a més dels premis d’aquestes categories, que atorgarà un jurat professional, tots els assistents podran votar la seva proposta preferida, que guanyarà el premi del jurat popular, dotat amb 200 euros.

Les propostes d’enguany són molt diverses, amb estils de música per a tots els gustos que inclouen, per exemple, aires de rock progressiu, hip-hop, balades pop, trash metal, mestissatge i música electrònica.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*