Inici Societat Igualada tindrà nous cicles de formació professional i ubicarà els de l’àrea...

Igualada tindrà nous cicles de formació professional i ubicarà els de l’àrea de salut al Badia i Margarit

COMPARTIR

La regidora d’Ensenyament, Patrícia Illa, ha recordat aquest dimecres que ja s’ha iniciat el període d’inscripció en Educació infantil, educació primària i educació secundària obligatòria que estan obertes fins al 20 de març.

A banda la regidora ha pogut anunciar nous cicles de formació professional que es cursaran a Igualada el proper curs arran de la demanda de més places i l’oferta de l’Ajuntament, del centre Badia i Margarit per acollir part d’aquests cursos.

Així doncs, l’Institut Milà i Fontanals tindrà el curs d’Instal·lacions de Producció de Calor.

Per altra banda, els Cicles Formatius que fins ara es cursaven al Milà i Fontanals es traslladaran a l’Institut Badia i Margarit el curs vinent 23-24:

Cures Auxiliars d’Infermeria, Farmàcia i Parafarmàcia i Higiene Bucodental

Caldrà sumar a aquests cicles que es faran a la tarda el Programa de Formació i Inserció de sanitat al i el Cicle Formatiu de Grau Superior de documentació sanitària al BiM.

La regidora d’Ensenyament, Patrícia Illa,s’ha mostrat satisfeta amb aquests nous cicles que “amplien l’oferta educativa de la ciutat especialment en l’àmbit de la salut que complementarà l’oferta del nou Campus Salut, del 4DHealth i les pràctiques que es realitzen a l’Hospital Universitari d’Igualada”.

FER UN COMENTARI

*