Inici Destacats Igualada tindrà una gran superfície de bricolatge

Igualada tindrà una gran superfície de bricolatge

COMPARTIR

El grup francès Adeo, que opera a Espanya amb les ensenyes de bricolatge Leroy Merlin i AKI, obrirà un nou establiment a Igualada.

S’ubicarà a l’antic Garatge Montserrat, a l’Avinguda de Catalunya, i els serveis tècnics de l’Ajuntament d’Igualada ja han rebut el projecte amb el que els propietaris volen solicitar la llicència d’obres.

Fonts municipals han confirmat que, amb el projecte, s’inclourà completar la urbanització de la zona amb les mateixes característiques que l’entorn del supermercat Mercadona que hi ha al costat.

L’obertura coincideix amb un procés d’unió de les dues marques, Leroy Merlin i AKI, que portarà a unificar els establiments de les dues cadenes en un mateix format i del que encara no s’ha deciti el nom amb el que operarà.

Leroy Merlin és líder del bricolatge a Espanya, on compta amb 71 botigues i al voltant de 10.000 empleats, mentre AKI compta amb 51 botigues i 1.700 empleats. La nova obertura d’Igualada s’emmarca en els plans d’expansió de la companyia, que suposen l’obertura d’unes 80 botigues (30 per part de Leroy Merlin i 50 d’AKI) en els propers cinc anys.

COMPARTIR

5 COMENTARIS

  1. I així acabarem amb el petit comerç i després amb l’economia del païs, aquesta gent paga uns soys molt baixos i no cotitzen el mateix que un negoci familiar, per cuan posarem assignatura de consum a l’escola?

  2. Yo trabajo en una de sus tiendas desde hace 20 años. Nunca llueve a gusto de todos pero las plazas de trabajo que aportará una empresa como esta, no las puede asumir el pequeño comercio. Creo que estamos condenados a convivir unos y otros. Igual hace más daño al pequeño comerciante estos “badulaques” que abren a todas horas incluido los domingos.

FER UN COMENTARI

*