Inici Destacats Igualada tindrà 36 nous habitatges de lloguer assequible

Igualada tindrà 36 nous habitatges de lloguer assequible

COMPARTIR

El Conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, i l’alcalde d’Igualada, Marc Castells, han presentat aquest dimecres l’acord entre l’Agència de l’Habitatge de Catalunya, l’Institut Català del Sòl, l’Ajuntament d’Igualada i la Promotora Igualadina Municipal d’Habitatges (PIMHA) per promoure el desenvolupament de nous habitatges de “lloguer assequible” a la ciutat.

Aquest acord permetrà la utilització del solar de 739 m2 situat al carrer de la Virtut que actualment actua com a aparcament en rotació entre els carrers del Cardenal Vives, Delícies i Virtut, per construir un immoble amb règim de protecció oficial, amb 36 habitatges destinats íntegrament a lloguer assequible, locals comercials en planta baixa i aparcament en planta soterrània.

En base a l’acord, l’Ajuntament cedeix a l’Incasòl l’ús privatiu del terreny en funció d’un dret de superfície de 75 anys de durada. El cost total aproximat de la construcció de l’edifici s’estima en 4.800.000 € (sense IVA). El conseller Calvet ha explicat que la intenció és que a final d’any es puguin licitar les obres per construir els nous habitatges i que comencin a construir el 2021 per acabar-los el 2023.

L’alcalde, Marc Castells, ha afirmat que “es tracta d’un anunci que en qualsevol circumstància seria una bona notícia, però que en el context actual agafa una dimensió encara més important, ja que significa que la ciutat no s’atura, que treballem intensament amb el Govern de Catalunya per atendre les necessitats de la nostra població i que les polítiques socials són una de les nostres prioritats”.

COMPARTIR

11 COMENTARIS

  1. Pro no feien un bloc de pisos de lloguer social al polígon de les Comes?. Els faran tots dos o sols en faran aquest? O be no en faran cap del dos?.

  2. Lo que ens faltava,,, “quina gran notícia”,,, fa un temps interessava la notícia d’un aparcament gratuït just en el mateix lloc , ara pisos… potser en aquests de precarietat laboral es podrien destinar aquests diners a ajuts….ahhh, Sr. CASTELLS ,on tenim els tests????

    • Maria: Aquest solar destinat actualment a aparcament ja no el necessitarem (igual que els altres solars), doncs degut a la gran crisi que vindrà ens haurem de vendre el cotxe.

FER UN COMENTARI

*