Inici Festes Igualada tanca la seva Festa Major amb una alta participació

Igualada tanca la seva Festa Major amb una alta participació

COMPARTIR

[Img #9341]L’Ajuntament d’Igualada ha fet públic aquest dimarts el seu agraïment a totes les entitats, col·lectius, associacions, serveis, empreses patrocinadores i, en definitiva, a tota la ciutadania, per la seva participació en la Festa Major 2013 que finalitzava la nit de dilluns amb el Piromusical.

La regidora de Promoció de la Ciutat, Imma Soteras, explica que “la Festa Major d’Igualada ha seguit enguany enfortint un model que cada cop demostra tenir una millor acollida i una major participació, amb una programació equilibrada i una àmplia varietat de propostes per a totes les franges d’edat”. El pressupost de la festa, al voltant dels 150.000 euros, s’ha mantingut respecte l’any passat.

Soteras reitera igualment la felicitació en nom del consistori a l’associació juvenil La Coll@nada “després de deu anys d’una importantíssima contribució a la Festa Major” i destaca també el fet que aquest 2013 “hagi estat precisament un any de moltes commemoracions, amb els [Img #9342]vint-i-cinc anys de la Víbria d’Igualada, l’inici dels actes pel 150è aniversari de l’Ateneu Igualadí o l’estrena dels nous vestits dels Gegants de la Ciutat”. Afirma, a més, que l’aportació de les entitats culturals, festives i tradicionals d’Igualada a la Festa Major “és allò que li dóna sentit i manté més viva la celebració, allò que fa precisament que aquesta sigui la festa de tots els igualadines i les igualadines”.

L’Ajuntament agraeix també el fet que, malgrat que la majoria d’actes [Img #9343]programats han estat seguits de manera multitudinària, aquests s’hagin viscut amb civisme i sense incidències destacables. Soteras recorda finalment la important tasca que duen a terme, entre altres, l’Institut Municipal de Cultura, els serveis tècnics i la brigada municipal, la Policia Local i els Mossos d’Esquadra, Protecció Civil, els serveis sanitaris i d’emergències o els serveis de neteja, uns actors sense els quals “un esdeveniment com aquest, que aplega milers de persones diàriament, tampoc no [Img #9344]seria possible”.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*