Inici Societat Igualada tanca un camp de treball dedicat a sensibilitzar contra el ‘bullying’

Igualada tanca un camp de treball dedicat a sensibilitzar contra el ‘bullying’

COMPARTIR

Del 2 al 13 de juliol, 15 joves entre 14 i 17 anys procedents d’Igualada i d’arreu de la comarca de l’Anoia, han participat del “Fes-t’ho Jove 2018”, un camp de treball de sensibilització social promogut per la Kaserna del departament de Joventut de l’Ajuntament d’Igualada.

El Camp de Treball és una proposta educativa, on s’utilitza la metodologia d’aprenentatge i servei. Una metodologia que vincula estretament el servei a la societat i l’aprenentatge en una sola activitat ben articulada en què els participants es formen i se sensibilitzen al treballar en necessitats reals de l’entorn amb la finalitat de millorar-lo. És un projecte amb una aposta per una educació transformadora, on les persones aprenguin i es desenvolupin en un marc d’acció altruista vers la comunitat.

L’objectiu d’aquest any ha estat el treball de la sensibilització jove cap al bullying. Un treball de coneixement i sensibilització sobre aquesta forma d’assetjament que provoca l’exclusió social. El resultat ha estat la realització d’una petita campanya de sensibilització feta pels mateixos joves del Camp de Treball i que a partir del mes de setembre es vol donar a conèixer per continuar treballant i fer desaparèixer aquest fenomen tan destructiu, com és el bullying.

D’aquesta manera, aquests joves han passat unes vacances actives, en què s’han implicat en un treball de conscienciació social, han tingut un contacte directe amb altres realitats i sobretot un treball de valors per enriquir el seu creixement personal.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*