Inici Destacats Caramelles per partida doble a Igualada

Caramelles per partida doble a Igualada

COMPARTIR

El passat dissabte, 22 d’abril, els carrers d’Igualada van viure les caramelles. Per una banda, els caramellaires del barri de Santa Caterina, Carme i Travessies van sortir novament al carrer, aquesta vegada per celebrar la vint-i-vuitena edició de les caramelles. La cantada va començar pels volts de les 4 de la tarda pels carrers del barri i va continuar pel centre de la ciutat.

Acompanyats de les guitarres, van cantar davant de botigues, establiments i balcons del barri. Tot seguit, els cantaries van passar per les rambles i per diversos carrers del centre d’Igualada.

El grup anava precedit, per un poni i un carret guarnit de festa per que ens pogués acompanyar a tots els racons, i no van faltar-hi pas ni els clavells ni la cistella i la ballesta tradicionals. Enguany, la direcció musical va ser a càrrec de la Maria Feced, a qui els cantaires agreixen la tasca i la paciència.

La jornada va acabar amb un sopar de germanor per a tots els cantaires, que agraiexen el suport de veïns i comerços i animen a tothom a sumar-se l’any vinent.

Per altra banda, la Coral Infantil Gatzara va celebrar les tradicionals caramelles pel centre d’Igualada on els infants van cantar a diferents comerços locals fent un recorregut que va començar per la Plaça del Rei seguint pel Carrer del Roser, el Carrer de l’Argent, la Plaça de la Creu i va acabar al Carrer Sant Magí. Un cop acabat el matí, es va fer un dinar popular de caramelles amb els pares i mares dels cantaires al pati del Museu de la Pell per fer una mica de germanor.

El diumenge, la coral va vendre roses a una parada de Sant Jordi per recaptar diners per poder anar l’Europa Cantat Junior, un festival de corals infantils que se celebra el pròxim juliol a Lió.

FER UN COMENTARI

*