Inici Societat Igualada suma sis nous desfilbril·ladors a la via pública

Igualada suma sis nous desfilbril·ladors a la via pública

COMPARTIR

Igualada compta amb sis Desfibril·ladors Externs Semiautomàtics (DEA) més instal·lats a la via pública. Amb aquests aparells, l’Ajuntament d’Igualada i l’empresa igualadina Cardiosos completen la segona fase de la cardioprotecció de la via pública iniciada l’any passat. La instal·lació d’aquests sis DEA addicionals s’ha pogut fer gràcies a la col·laboració público-privada i a l’esforç econòmic que han fet vuit empreses de la ciutat: Star Foc, Oro di Napoli, Rètols Planell, Esquaix Igualada, Cafeteria Dolce Vita, Flors Roset, Junyent Corredoria d’Assegurances i Tuga Wear que assumeixen el 60% del cost del projecte. Per la seva banda, l’Ajuntament d’Igualada sufraga el cost de les columnes de suport i cedeix l’espai a la via pública i Cardiosos es fa càrrec dels costos d’instal·lació, l’assessorament tècnic i el manteniment, i part de la formació.

Aquests nous desfibril·ladors que se sumen als instal·lats l’any passat estan ubicats a l’avinguda dels Països Catalans, 105, al carrer de les Gardènies, 3 (davant de l’Oro di Napoli); al carrer Comarca, 42 (davant de la Cafeteria Dolce Vita); a la Ronda de Fàtima amb carrer NS Begonya (a la façana de la caseta municipal), a la plaça del Sant Crist i al carrer Nicolau Tous (al Centre de Dia Montserrat).

Amb el desplegament d’aquesta segona fase la ciutat d’Igualada ja compta amb tretze columnes de rescat cardíac instal·lades a la via pública i complementen la xarxa desplegada en equipaments municipals.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*