Inici Destacats Igualada serà una de les seus de la Mobile Week

Igualada serà una de les seus de la Mobile Week

COMPARTIR
Imatge de l'estand de Sony a la darrera edició del Mobile World Congress. Josep Molina / ACN.

Igualada formarà part de la segona edició de la Mobile Week, una setmana de reflexió oberta al voltant de la transformació digital durant la setmana prèvia a la celebració del Mobile World Congress, sent un punt de trobada entre el món de l’emprenedoria, la indústria digital, el pensament i les indústries creatives per debatre i reflexionar sobre els reptes, límits i oportunitats de la transformació digital.

La Mobile Week es celebrarà del 18 al 23 de febrer i, a més d’actes en diferents districtes de Barcelona, inclourà activitats a Girona, Lleida, Igualada, Ribera d’Ebre i Reus. A Igualada, la Mobile Week se celebrarà el 22 de febrer. Els continguts i activitats es donaran a conèixer a finals de gener, tot i que l’objectiu és que les temàtiques tinguin en compte els reptes de la població local, la seva identitat i actius, així com la seva vinculació amb el teixit productiu local.

La Fundació Mobile World Capital Barcelona, fundada el 2012, és una iniciativa conjunta impulsada pel Ministeri d’Economia i empresa, la Generalitat de Catalunya, l’Ajuntament de Barcelona, ​​Fira de Barcelona, ​​i GSMA Ltd, i compta també amb el suport de les operadores Telefónica, Vodafone i Orange. La fundació va ser creada per donar acollida al Mobile World Congress, que es celebrarà a Barcelona del 25 al 28 de febrer i s’organitza en quatre àrees de treball: innovació a través de l’emprenedoria digital (innovació), transformació digital de la indústria i sectors productius a través de tecnologia (tecnologia), la capacitació de noves generacions, professionals i ciutadans en l’ús de tecnologies digitals (Talent), i l’impuls d’iniciatives col·laboratives i participatives de debat i divulgació (Coneixement).

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*