Inici Destacats Igualada serà seu de la Lliga Plata Masculina d’Hoquei Línia aquest cap...

Igualada serà seu de la Lliga Plata Masculina d’Hoquei Línia aquest cap de setmana

COMPARTIR

El recinte esportiu de Les Comes d’Igualada serà aquest cap de setmana, 17 i 18 d’abril, la 5a seu de jornada de la Lliga Plata Masculina d’Hoquei Línia. La Lliga Plata realitza tots els partits de cadascuna de les jornades en el mateix emplaçament, que sol ser una de les ciutats dels clubs participants.

El club Igualada Hoquei Línia serà l’amfitrió d’aquesta jornada i espera seguir amb els bons resultats que ha obtingut fins ara. El club només ha perdut un dels vuit partits que ha disputat en les quatre seus anteriors. A més, aquest cap de setmana l’Igualada Hoquei Línia es juga l’ascens a Lliga d’Or si guanya els tres partits que disputarà.

Aquest cap de setmana l’Igualada s’enfrontarà als equips Metropolitano de Bilbao, Halcones de Torrevieja i el Jujol, de Sant Joan Despí, que és capdavanter.

La Regidora d’Esports, Patrícia Illa, ha presentat aquestes jornades acompanyada de Joan Carles Santano, president del club i Pep Gelabert que és el vicepresident. Illa ha felicitat l’Hoquei Patins Igualada i ha demanat a la ciutadania que “aquest cap de setmana estigui amb el club donant suport a la feina que s’ha fet durant aquests tres anys a la Lliga Plata”. La regidora ha tingut un reconeixement especial per la figura de l’entrenador de l’equip Juanpa Triviño reconegut a nivell internacional.

De la mateixa manera els membres de la directiva del club han animat a la ciutadania a acompanyar-los en aquest cap de setmana decisiu. El president de l’Igulada Hoquei Línia ha destacat que “el passi a la Lliga d’or només depèn dels resultats del club, cal guanyar els tres partits i l’ascens serà automàtic”.

Els horaris dels partits de l’Igualada, són dissabte a les 9h contra el Jujol i a les 15h contra el Metropolitano i diumenge a les 12h contra l’equip Halcones de Torrevieja.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*