Inici Destacats Igualada rep la visita del vicepresident de Jove Cambra Internacional

Igualada rep la visita del vicepresident de Jove Cambra Internacional

COMPARTIR

Aquesta setmana la Jove Cambra Internacional d’Igualada ha comptat amb la visita del Vice President Internacional  JCI VP Ryubun Kojima’, membre de JCI Osaka. El Vicepresident Internacional JCI VP Ryubun Kojima ha estat 4 dies de visita a Catalunya. Durant la seva estada a Igualada, tots els membres de la JCI local i especialment la presidenta nacional Míriam València i el vicepresent internacional Magí Senserrich, han vetllat perquè la seva estada fos d’allò més profitosa.

D’entre els actes realitzats a la ciutat, destaquen la visita a Montserrat amb una visita guiada per les dependencies del Monestir, un sopar amb els membres de la Jove Cambra Local, juniors i senadors en actiu a la Tossa el divendres , una recepció amb l’alcalde de la ciutat, Marc Castells, i Angels Chacón Consellera i d’ Empresa i Coneixement de La Generalitat de Catalunya. Durant la seva estada de 4 dies a Catalunya,  el Vicepresident Internacional Ryubun Kojima també ha visitat el parlament de Catalunya. A més a més també ha estat rebuda per les JCI locals de Lleida i Reus.

La Jove Cambra Internacional és una organització mundial sense afany de lucre basada en membres joves actius d’entre 18 i 40 anys dedicats a la creació de canvis positius: A través de projectes en més de 5000 comunitats en més de 115 països, els membres busquen solucions específiques als problemes locals per crear un impacte global sostenible.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*