Inici Motor Igualada rep els seus herois del Dakar

Igualada rep els seus herois del Dakar

COMPARTIR

[Img #4079]Igualada ha rebut aquest divendres als tres participants al ral·li Dakar de la ciutat: el pilot de motos Jordi Viladoms i els mecànics  Pep Segura i Francesc Salisi.

Els aventurers van tenir sort diversa en els quinze dies de cursa. En el cas del Jordi, sortia com un dels favorits per a la victòria, ja que va acabar l’anterior edició en quarta posició. Però la fallida de l’equip de Viladoms el va obligar a buscar un equip des de 0, que es va crear a [Img #4081]contra rellotge amb el suport d’espònsors igualadins i nacionals. Però la falta de rodatge de la moto –que el va fer ser prudent durant les primeres etapes- li va passar factura i després de patir avaries durant tres dies seguits va optar per abandonar la cursa.

Pel que fa a Pep Segura i Francesc Salisi, aquesta era la seva primera participació al Dakar i ho van fer com a assistència d’un equip xilè. Tot i trencar la transmissió del seu camió a dues etapes del final, van [Img #4080]acabar arribant a destí, a Santiago de Xile.

L’alcalde d’Igualada Marc Castells ha estat l’encarregat de rebre’ls a la sala de plens de l’ajuntament, per “reconèixer aquells que porten el nom d’Igualada pel món”. En referència a Jordi Viladoms, Castells recorda com el va visitar per a demanr-li recolzament quan es va quedar sense equip. “Haig de reconèixer que no me’n vaig sortir, em va ser impossible proporcionar-li ajuda per molt que ho vam intentar”, reconeix el batlle, que també va confessar “una gran alegria quan vaig saber que havia trobat equip per a participar al Dakar”. Després de desitjar-li més sort l’any vinent, Castells ha assegurat que els havien de rebre “com els herois que són”.

El president del Moto Club Igualada, d’on són tots tres, Jordi Bòria, ha dit que “és un orgull i ens tenen enganxats al Dakar”. Bòria també ha augurat que els propers anys Jordi Viladoms “ens donarà una alegria” i va desitjar que el club pugui continuar recolzant la participació d’igualadins al ral·li més dur del món.

El pilot Jordi Viladoms va agrair la rebuda i la col·laboració d’empreses igualadines, a més de sentir-se satisfet perquè “a Igualada s’està respirant cada cop més la marca Dakar”.

L’anècdota, un Iphone per la finestra

El mecànic Pep Segura va recordar una anècdota de la seva trajectòria al Dakar. En una etapa crono, Segura anava conduint “i a mitja etapa em va semblar que havia caigut una ampolla d’aigua. Vaig esperar la corba idònia per fer-la sortir per la finestra”. Però uns 40 quilòmetres més endavant van punxar i, en voler fer la foto amb el mòbil, “em va venir al cap tot el què podia haver sortit per la finestra”.

La recepció va finalitzar amb l’obsequi als tres participants al Dakar del llibre “Decobrint Igualada” i l’obsequi d’un Buff a l’alcalde Marc Castells per part del pilot Jordi Viladoms.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*