Inici Societat Igualada rep 150 testos ràpids per al coronavirus

Igualada rep 150 testos ràpids per al coronavirus

COMPARTIR

L’alcalde d’Igualada, Marc Castells, ha agraït els 150 testos ràpids que els ha fet arribar la Diputació de Barcelona, però ha insistit en la necessitat de tenir-ne més per poder fer la prova a tota la població de la Conca d’Òdena, i així fer una cartografia real de la situació. Segons Castells, per ser la zona amb més mortalitat, calen mesures excepcionals. Per altra banda, l’alcalde també ha explicat que el col·legi de metges ha fet arribar dos palets de material de seguretat per l’hospital i les residències de la zona i, des del departament d’Afers Socials, també s’ha enviat material per a una residència, que durarà aproximadament una setmana.

El Col·legi de Metges de Barcelona ha enviat aquest dimecres a l’Ajuntament d’Igualada un camió amb material sanitari i d’higiene per distribuir-lo entre els diferents centres sanitaris, sociosanitaris i residencials del municipi i de la Conca d’Òdena. Hi ha mascaretes, ulleres i pantalles de protecció, bates, monos, polaines, termòmetres, gel hidroalcohòlic i 20.000 litres d’aigua, que serviran per aprovisionar l’hospital de campanya instal·lat al Poliesportiu de les Comes d’Igualada. Aquest material ha estat adquirit gràcies al suport de particulars, entitats i empreses que han col·laborat en la campanya endegada pel col·legi i la Fundació Àngel Soler Daniel.

COMPARTIR

5 COMENTARIS

  1. Us ho diré el més clar possible. Gent de la banca, gent de la política, gent de l’Stablishment: SOU TOTS UNA COLLA DE FILLS DE PUTA. Amb totes les lletres.

FER UN COMENTARI

*