Inici Cinema Igualada es rendeix novament a ‘Merlí’

Igualada es rendeix novament a ‘Merlí’

COMPARTIR

El Festival Zoom d’Igualada va omplir dissabte a la tarda el Teatre Municipal l’Ateneu d’un públic majoritàriament adolescent que va vibrar amb el capítol 10 de la sèrie de TV3 “Merlí”, el que s’emetrà aquest dilluns amb la filosofia de Heidegger com a fil conductor.

Alguns dels actors que donen vida als “peripatètics” van acompanyar el públic igualadí en una cerimònia que es repetia per tercera i última vegada. Iñaki Mur -Oliver a la sèrie- confessava que “ens sentim com a casa al Zoom”. I és que el públic igualadí ha rebut amb els braços oberts l’equip de la sèrie durant cadascuna de les seves temporades.

A falta de cinc capítols pel final, el creador de “Merlí”, Héctor Lozano, avança que “hi haurà de tot, com sempre, plorarem i riurem” i adverteix que la sèrie “tindrà un final molt potent i segur que no us decebrà”.

Els mòbils van treure fum en una platea plena d’adolescents que buscaven captar la presència de Marcos Franz (Gerard), Laia Manzanares (Oxanna), Candela Anton (Berta), Pau Poch (Iván) i Iñaki Mur (Oliver). Els espectadors que han arribat més tard els han pogut veure al photocall del festival i han mirat de fotografiar-los i fer-se alguna furtiva selfie.

Allà s’ha produït un singular maridatge televisiu. Els peripatètics i el seu creador s’han trobat amb Jordi Hurtado, que hores després havia de recollir el premi Tu Ets la Tele del mateix festival pel programa “Saber y ganar”. Tots plegats s’han fet fotos junts i han intercanviat impressions abans del passi de la sèrie al festival igualadí.

Héctor Lozano ha celebrat trobar-se amb “un mite” de la televisió i li ha dit que el recordava també pel seu programa dels anys 80 “Si lo sé no vengo”. Un Hurtado somrient ha reconegut que “ha plogut molt” i com a mostra assenyalava als joves actors de l’elenc de la sèrie dient que “tots aquests no existien”.

FER UN COMENTARI

*