Inici Destacats L’Igualada suma tres punts d’or a Lloret

L’Igualada suma tres punts d’or a Lloret

L’Igualada va començar amb bon peu la segona volta de l’OK Lliga. El conjunt dirigit per Carles Piernas (Ferran López era a la graderia per sanció) va fer un partit molt seriós i es va mostrar molt sòlid davant un Lloret que va desplegar el seu joc habitual ultra defensiu. Els arlequinats es van armar de paciència quan l’electrònic es mantenia a zero i finalment, la recompensa va arribar amb forma de tres gols.

El partit va començar sense gaires interrupcions ni tampoc accions. L’Igualada mantenia les possessions més llargues davant un equip local que alternava la defensa en zona i la defensa home a home i que sovint, col·locava dos homes al mig camp per bloquejar el joc a aquella zona del camp. Això dificultava que l’Igualada pogués arribar amb facilitat i amb contundència a la porteria defensada per Ferran Serra, però de la mateixa manera, els de la Selva tampoc van intimidar la porteria defensada per Elagi Deitg. El partit transcorria ràpidament i les oportunitats de gol eren molt escasses, però els homes de Ferran López no es van impacientar i al minut 14 va trobar la recompensa amb un gol d’Emanuel Garcia, assistit per Met Molas.

Amb el 0-1 el Club Hoquei Lloret va optar per una defensa en zona. Això dificultava que l’Igualada pogués entrar dins l’àrea, però a la vegada, donava molta facilitat per buscar el gol amb xuts llunyans. I així va arribar el segon gol. Un especialista en xuts llunyans, Francesc Bargalló, va enviar un míssil cap a la porteria de Ferran Serra que Sergi Pla va desviar al fons de la porteria. El 0 a 2 era el premi a l’efectivitat de l’Igualada en atac i en la bona feina defensiva, dues armes que havien aconseguit contrarestar el joc del Lloret.

A la represa, Tety Vives va veure una targeta blava i l’equip dirigit per Manel Barceló tenia a favor una falta directa. Marc Grau, màxim anotador dels de la Selva, va ser l’encarregat d’executar-la, però per enèsima vegada aquesta temporada, Elagi Deitg va endevinar-li les intencions i va aturar-la. Durant els primer compassos de la primera part, el partit va ser molt més físic. El Lloret havia marxat al descans amb 7 faltes i l’Igualada amb 4, i als vuit minuts de la segona part els dos equips en tenien nou.

L’Igualada va cometre la seva desena falta al minut 36. Aquesta vegada, l’encarregat d’executar-la va ser Xavi Sule, que va anotar-la. Amb l’1 a 2 al marcador, el Lloret va incrementar la seva pressió i va buscar ser una mica més ofensiu, però l’Igualada va seguir dominant el partit. El conjunt arlequinat també va incrementar la pressió de la pilota als minuts finals, buscant més el tercer gol que no pas defensant a victòria per la mínima.

A falta de menys de dos minuts pel final, el Lloret va decidir substituir el porter Ferran Serra per un cinquè home a la pista, de manera que la seva porteria quedava completament buida. Els locals no van poder aprofitar la superioritat, i a falta de vint segons pel final, Emanuel Garcia va recuperar una bola a la mitja pista i gairebé sense mirar, va encarar-la cap a la porteria buida del Lloret i va anotar el gol de la tranquil·litat per l’Igualada.

El tècnic de l’Igualada, Ferran López, va mostrar-se satisfet amb el treball del seu equip, en especial, per haver-se mantingut molt forts mentalment. El proper partit de l’Igualada serà amb la visita del Club Patí Vilafranca a Les Comes, el proper 28 de gener.

FITXA TÈCNICA

CH Lloret: Ferran Serra, Lluís Grau, Adrià Farré, Marc Grau i Àlex Grau – equip inicial – Xavi Sule (1) i Guillem Ariza.

Igualada Calaf Grup: Elagi Deitg, Tety Vives, Met Molas, Emanuel Garcia (2) i Sergi Pla (1) – equip inicial – Francesc Bargalló, Roger Bars i Dani López.