Inici Societat Igualada proposa caminades guiades per fomentar l’activitat física

Igualada proposa caminades guiades per fomentar l’activitat física

COMPARTIR

Entre aquest mes d’octubre i el juny de 2020, el departament de Sanitat i Salut Pública de l’Ajuntament d’Igualada i el Consell Esportiu de l’Anoia organitzaran un seguit de caminades guiades per les Rutes Saludables de què disposa la ciutat. La iniciativa forma part del projecte Caminant per Igualada, previst en el Pla de Salut d’Igualada 2019-2022, que té com a objectiu fomentar l’activitat física de la població.

Les caminades s’adrecen a persones adultes i es duran a terme els dilluns (grup de nivell suau) i els dimarts (grup de nivell moderat), de 10 a 12:30h, amb un recorregut pels diferents circuits que s’inclouen en el plànol editat el 2018 per l’Ajuntament i titulat precisament Caminant per Igualada. A banda, s’hi inclouran nous circuits i una activitat alternativa mensual (piscina).

Durant aquestes dues hores i mitja, a més de fer salut mitjançant la pràctica d’activitat física, una persona experta proporcionarà informació als participants sobre hàbits de vida saludables, com ara l’alimentació, el descans, la salut mental i emocional, la hidratació o la higiene.

Per participar-hi, cal fer la preinscripció enviant un correu electrònic a promociosalut@aj-igualada.net, o bé trucant per telèfon al 93 803 19 50, extensió 4409.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*