Inici Societat Igualada organitza un Sopar Groc Solidari per recaptar fons pels familiars de...

Igualada organitza un Sopar Groc Solidari per recaptar fons pels familiars de presos i exiliats

COMPARTIR

El divendres 8 de juny se celebrarà al Museu de la Pell d’Igualada el Sopar Groc Solidari, una iniciativa d’Òmnium Cultural i l’Assemblea Nacional Catalana amb el suport del Casal Popular El Foment, per recaptar diners per l’Associació Catalana pels Drets Civils que agrupa familiars de presos polítics i exiliats. L’acte comptarà amb la presència de familiars de presos i exiliats com Ferran Civit, company de Meritxell Serret.

El sopar tindrà el segell de quatre restauradors igualadins que, en una aliança inèdita, han decidit sumar esforços de manera totalment desinteressada per organitzar dos menús –el normal i el vegà- que tenen com a productes base ingredients de color groc. Els cuiners Joan Fontanella del restaurant Bitok, Josep Hernández de Cal Pantomènia, Joan Boix del restaurant Cord Verd i el cuiner Oriol Càlichs han dissenyat plats com ara una crema de blat de moro amb ou escumat o una hamburguesa de cigronet de l’Alta Anoia amb salsa de tomàquet sec.

Molts dels proveïdors que aporten els ingredients per al Sopar Groc Solidari ho faran desinteressadament, i un equip de més de quaranta voluntaris faran possible l’àpat. L’acte comptarà amb l’actuació musical de l’artista igualadina Adriana Muntané.

Els tiquets del Sopar s’han d’adquirir prèviament al Casal Popular El Foment d’Igualada per un preu de 25€ abans del dimarts dia 5 de juny.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*