Inici Societat Igualada omple l’Ateneu un any després de l’1-O

Igualada omple l’Ateneu un any després de l’1-O

COMPARTIR

La plaça exterior de l’Ateneu Igualadí s’ha omplert aquest dilluns al vespre gairebé com fa un any per commemorar el primer aniversari del referèndum de l’1-O. La tarda de les votacions, l’organització va decidir protegir totes les urnes de la ciutat a l’entitat.

El periodista Xavier Dàvila ha presentat l’acte, que ha introduït l’escriptor i periodista Francesc Canosa. Tot seguit s’ha descobert una placa commemorativa amb una il·lustració d’una urna sostinguda per moltes mans i la llegenda “En reconeixement a totes les persones d’aquesta ciutat que el dia 1 d’octubre de 2017 dignament i sense por, van defensar amb les urnes la llibertat del nostre país”. Els Moixiganguers d’Igualada han completat la primera part de l’acte amb un pilar.

Ja a dins del teatre, ple de gom a gom, el cantautor valencià Pau Abalajos ha ofert un recital. Un recull d’imatges de la jornada de l’1 d’octubre a Igualada i la petició d’un espai de memòria de l’1-O a la ciutat van completar l’acte. El punt i final ha anat a càrrec de corals d’Igualada.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*