Inici Societat Igualada obre un servei de Whatsapp per resoldre consultes sobre el consum...

Igualada obre un servei de Whatsapp per resoldre consultes sobre el consum de drogues

COMPARTIR

El departament de Sanitat i Salut Pública de l’Ajuntament d’Igualada ofereix, des d’aquest mes de juny, un servei d’atenció i orientació via Whatsapp adreçat a joves, adolescents i famílies, en relació al consum de drogues. El número a través del qual es poden adreçar consultes al Servei de Prevenció de les Addiccions és el 638 904 206.

El servei ofereix informació i orientació a adolescents i joves que consumeixen drogues i que volen abandonar-ne el consum; assessorament a aquells interessats a reduir els riscos i danys de les drogues; informació sobre les diferents substàncies, efectes, riscos i conseqüències; suport a les famílies per tal de descobrir dinàmiques relacionals o desordres que puguin portar els fills al consum de drogues; suport psicològic i emocional; i recolzament personal, comprensió o acompanyament.

L’objectiu de l’atenció via Whatsapp és posar a l’abast d’aquells ciutadans que ho necessitin una nova via de consulta molt més directa. A banda, però, es pot seguir contactant amb aquest servei a través de Facebook, de l’adreça electrònica promociosalut@aj-igualada.net i presencialment, demanant cita prèvia al 93 803 19 50 (ext.409) o al mateix 638 904 206.

1 COMENTARI

  1. Segueixo sense entendre perquè a l’administració pública li encanta fer publicitat gratis a Facebook Inc (propietària d’aquesta aplicació de l’article). Suposo que com només controla 3 de les 5 e-xarxes més emprades del món necessiten el seu ajut…

FER UN COMENTARI

*