Inici Societat Exitosa nit de shopping amb desfilada a Igualada

Exitosa nit de shopping amb desfilada a Igualada

COMPARTIR

Igualada va celebrar el passat 6 de maig la seva sisena Nit de Shopping, la primera separada de la celebració de l’Igualada Urban Running i que, alhora, donava el tret de sortida a l’Igualada Slow Shopping, la setmana de descomptes i promocions del comerç de la ciutat que coincideix amb la celebració del Rec.0.

Des d’Igualada Comerç valoren la nit amb “molta gent i bones vendes”, amb especial valoració per la desfilada que van fer a la Plaça de l’Ajuntament una trentena de models amb articles d’onze comerços de la ciutat.

Roba infantil, òptiques, roba interior, maletes, i, sobretot, roba i complements per tots els gustos i talles van omplir la passarel·la davant un nombrós públic. Des d’Igualada Comerç apunten que ja hi ha comerços interessats per a la desfilada de l’any vinent.

Els carrers cèntrics, expressament tancats per trànsit per aquesta ocasió i decorats amb l’ambientació floral, van aplegar molta gent durant tot el dia. Nombrosos musics en diferents plaçes acompanyaven aquest bon ambient i van animar al públic a aprofitar descomptes i promocions que oferien quasi un centenar de botigues participants fins la mitjanit.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*