Inici Societat Igualada inicia millores en l’accés a la ciutat pel polígon de Les...

Igualada inicia millores en l’accés a la ciutat pel polígon de Les Comes

COMPARTIR

Aquests dies s’estan realitzant tasques de millora del talús dret de la carretera C-37, que enllaça els municipis d’Igualada i Òdena des de la sortida del polígon de Les Comes de la capital anoienca. L’actuació es va iniciar fa unes setmanes amb la plantació dels àlbers que mancaven. Actualment s’està realitzant la instal·lació dels nous punts de llum. Es preveu que l’actuació s’acabi durant la tardor amb l’enjardinament de tot l’espai, que permetrà adequar la imatge d’aquest accés a la ciutat, una de les entrades més importants a la ciutat d’Igualada des de l’autovia A-2.

COMPARTIR

3 COMENTARIS

  1. Totes les entrades a Igualada fan goig. Pro la entrada a Igualada per la antiga N-II venin de Jorba es la mes lletja i la que mai si ha fet res. Esta en consonància amb el Pla de la Massa que es el sector mes deixat de la ma de Deu. Invito a les autoritats que un dia hi passegin a peu i veuran el que no es poden ni imaginar. Els veins ja ens hem queixat en repetides ocasions pro les nostres queixes han estat obviades.

  2. Es indignan la manera que s’ha fet.
    Nemés s’hi pot transitar a peu i precisament poca gent i anirá
    Prenguin exemple de Montbui que ho han fet com a carril bici i dona gust pasar-hi

  3. Mal pensat!! una inversió inproductiva! L’us d’aquest tram a peu sera baixissim si es que algú en fa us. Un carril bici amv estetica mes rural i convinat amb tram peatonal seria molt mes funcional.

FER UN COMENTARI

*